Αγόρι περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Προπονείται με μικρά αυτοκινητάκια για τα παιχνίδια με τον γιο της; (φωτό)

Τελικά έχει αγοράκι ή κοριτσάκι; 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως απολαμβάνει στον απόλυτο βαθμό την εγκυμοσύνη της, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. 

 

 

Ο καρπός του έρωτά της με τον άντρα της ζωής της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, σε λίγους μήνες έρχεται και η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει αυτή την τόσο τρυφερή περίοδο, ετοιμάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πάντα για την άφιξη του μωρού της.

 

 

Η ίδια και ο σύντροφός της δεν έχουν αποκαλύψει το φύλο του μωρού, παρ' όλο που έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι γνωρίζουν αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.

 

 

Μάλιστα σε μια πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram φόρεσε ένα μπλε φορεματάκι και έπαιξε με αυτοκινητάκια, κάνοντας πολλούς από μας να αναρωτιόμαστε αν τελικά το μωράκι της είναι αγόρι. 

 

 

Από την άλλη να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες στα γενέθλιά της, επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα, κάτι που μας έκανε να πιστέψουμε πως κυοφορεί κορίτσι. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μάθουμε μέχρι την γέννα. 

Πολιτικός γάμος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Στατοκωστόπουλο

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει έναν πολιτικό γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου και τη "Super Κατερίνα”.

 

 

Μάλιστα, οι δυο τους τα έχουν όλα έτοιμα για τον γάμο τους, χωρίς όμως να έχουν ορίσει την ημερομηνία που θα γίνει η τελετή.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ