Story of the Day: Λευκός άνδρας 34 ετών, μετατρέπεται σε μαύρο λόγω σπάνιας πάθησης (φωτό)

Κανείς γιατρός δεν μπορεί να βρει τι έχει... 

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα χαρακτηρίστηκε ιατρικό μυστήριο, αφού το χρώμα του δέρματός του άρχισε να αλλάζει από λευκό σε καφέ μετά τη λήψη αντικαταθλιπτικών φαρμάκων.

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Τάιλερ Μονκ, ένας 34χρονος επιθεωρητής ελέγχου παρασίτων από τη Λουιζιάνα, αποφάσισε να θεραπεύσει το άγχος και την κατάθλιψή του.

Είδε έναν ψυχίατρο και του συνταγογραφήθηκε το αντικαταθλιπτικό φλουοξετίνη, ένας εκλεκτικός αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης, κοινώς γνωστός ως Prozac.

 

 

Δυστυχώς, όχι μόνο τα φάρμακα δεν κατάφεραν να αλλάξουν τη διάθεση του Mονκ προς το καλύτερο, αλλά μετά από αρκετούς μήνες, η επιδερμίδα του πατέρα δύο παιδιών έγινε εμφανώς πιο σκούρη, μέχρι που μέρος του δέρματός του έγινε καφέ.

 

Παρόλο που έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που άρχισε να παρατηρεί αλλαγές στο χρώμα του δέρματός του, κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι το προκάλεσε.

 

"Το γεγονός είναι ότι οι γιατροί δεν ξέρουν γιατί αλλάζω χρώμα", δήλωσε ο Tyler σε ένα βίντεο στο TikTok που έχει γίνει πλέον viral και έχει προβληθεί εκατομμύρια φορές, αναφέρει το odditycentral.

"Στην αρχή νόμιζαν ότι είναι φωτοευαισθησία, δηλαδή έχω αντίδραση στο φως, αλλά καλύπτω το πρόσωπό μου και εξακολουθώ να σκουραίνω"

 

Στην αρχή, ο άνδρας αρνήθηκε τις αλλαγές στο χρώμα του δέρματος, αλλά αφού του το είπαν αρκετοί φίλοι, αποφάσισε να το αποδεχτεί ως γεγονός. Δυστυχώς, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό. Παρά το γεγονός ότι έχει εξεταστεί από διάφορους δερματολόγους μέχρι στιγμής, κανείς δεν ήταν σε θέση να προσφέρει μια σαφή διάγνωση.

Ενώ τα περισσότερα σχόλια στο TikTok για το viral βίντεο του Tyler περιορίζονται κυρίως σε αστεία όπως "Από Tyler έγινε Tyrone" ή "έκανε τον αντίστροφο Michael Jackson", κάποιοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον Tyler και τη σύζυγό του να βρουν την άκρη του μυστηρίου.

"Είναι επειδή η φλουοξετίνη έχει ένα συστατικό που αυξάνει τη μελατονίνη, γι' αυτό και τα μέρη του σώματός του που εκτίθενται στο φως του ήλιου είναι αυτά που επηρεάζονται!" έγραψε ένα άτομο στη δημοφιλή πλατφόρμα. 

Το αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι μένει να επιβεβαιωθεί από τους ειδικούς. Ο Tyler έχει παραπεμφθεί σε μια ομάδα ειδικών και έχει επίσης ξεκινήσει ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει κάποια χρήματα για όλα τα ιατρικά έξοδα.

φωτο: eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ