Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Ο Off-White σε μια ονειρική κολεξιόν για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023

H συλλογή αποτελούνταν από έντονα χρώματα, ενώ το σόου έγινε υπό την συνοδεία χορευτών. 

Ο Virgil Abloh θα γινόταν 42 ετών αύριο.

Μετά την επίδειξη του Off-White (το brand που ίδρυσε ο Abloh) στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, ο Ibrahim Kamara δήλωσε: "Πρόκειται για τον εορτασμό του και την κληρονομιάς που άφησε".

 

 

 

 

Κανείς δεν έχει διαδεχθεί τον Abloh στο ρόλο του στην Off-White - γιατί ποιος θα μπορούσε;- αλλά ο Kamara ορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής της μάρκας από τη διευθύνουσα σύμβουλο Andrea Grilli τον Απρίλιο για να βοηθήσει στην προώθησή της.

 

 

 

 

Κληθείς να χαρακτηρίσει το ρόλο του, ειδικά σε σχέση με αυτή τη συλλογή, ο Kamara δήλωσε: "Η ομορφιά της Off-White είναι ότι συμμετέχεις σε κάθε λεπτομέρεια του brand. Και παρόλο που ο ρόλος μου βασίζεται στην εικόνα, μπόρεσα να ερευνήσω μαζί με την ομάδα καθώς έφτιαχνε αυτή τη συλλογή.

 

 

Είναι ένας ρόλος ευρύτερος από ό,τι περίμενα όταν μπήκα σε αυτόν, και είναι ένας όμορφος ρόλος και είμαι πολύ τυχερός".

Η συλλογή αυτή, στα πρώτα της στάδια, σχεδιάστηκε και ξεκίνησε από τον Abloh πριν από το θάνατό του το 2021, αναφέρει το Vogue.

 

 

 

 

 

 

Ο Kamara δήλωσε ότι η ομάδα πήρε την αρχική εντολή -μια εξερεύνηση του ανθρώπινου σώματος- και βασίστηκε σε αυτήν. "Ο Virgil σκεφτόταν πάντα μπροστά", πρόσθεσε. "Ήταν σχεδόν σε άλλο σύμπαν". 

Το σόου, φυσικά, ήταν πολύ δυνατό. Η συλλογή συνοδεύτηκε από μια ομάδα χορευτών, κυρίως από το Παρίσι, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από τον χορογράφο Nicolas Huchard.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ