Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στην ταινία...«And»

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με επιτυχία.

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει στα σκάρια τη νέα του ταινία, που θα έχει τίτλο «And» και στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι Emma Stone,  Willem Dafoe,  Jesse Plemons και Margaret Qualley.  Οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας έχουν κρατηθεί «κρυφές».

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Λάνθιμος γράφει το σενάριο με τον Ευθύμη Φιλίππου, τον συνεργάτη του στις ταινίες «The Lobster» και «The Killing of a Sacred Deer». Οι Element Pictures και Film4 βοήθησαν στην ανάπτυξη του σεναρίου και η Film4 συγχρηματοδότησε το έργο, όπως αναφέρει το Variety.

Το "And" σηματοδοτεί μια ακόμη συνεργασία για τον Λάνθιμο και τη Stone, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο υποψήφιο για Όσκαρ "The Favourite" και στο επερχόμενο "Poor Things". Το ιδιόμορφο δράμα εποχής «The Favourite», με συμπρωταγωνιστές την Olivia Colman και τη Rachel Weisz, κέρδισε εννέα βραβεία Όσκαρ συνολικά, συμπεριλαμβανομένου του β' γυναικείου ρόλου για την Stone και του καλύτερου σκηνοθέτη για τον Λάνθιμο.

Ο Λάνθιμος κέρδισε επίσης ένα Όσκαρ για το «The Lobster» στην κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου. 

«Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία στιγμή για εμάς στη Searchlight, και αυτό είναι ακόμη ένα πραγματικά πρωτότυπο έργο που ξεχωρίζει τη δουλειά του» δήλωσαν οι πρόεδροι της Searchlight, Ντέιβιντ Γκρινμπάουμ και Μάθιου Γκρίνσφιλντ.

«Το να συνεργαστούμε ξανά με την Έμμα, τον Γουίλεμ, τον Τζέσι και τη Μάργκαρετ, καθώς και με την Element και την Film4 είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα». 

Οι Έντ Γουίνι και Άντριου Λόου της Element, οι οποίοι θα είναι παραγωγοί της ταινίας, μαζί με την Κάσια Μάλιπαν και τον Γιώργο Λάνθιμο, επεσήμαναν: «Αυτή είναι η πέμπτη μας ταινία με τον Γιώργο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξανασυνδεθούμε για άλλη μια φορά με τη Searchlight και την Film4 σε αυτό το εξαιρετικό σενάριο του Γιώργου και του Ευθύμη. Ο Γιώργος έχει επιστρατεύσει ένα απίστευτο καστ και συνεργείο και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ