Εκθαμβωτικά ζευγάρια: Ο George και η Amal Clooney με τους «κουμπάρους» τους Cindy Crawford και Rande Gerber (φωτό & βίντεο)

Στα πρώτα βραβεία Albie, του Ιδρύματος Clooney

Δύο εκθαμβωτικά ζευγάρια πόζαραν μαζί στον φακό: George και Amal Clooney - Cindy Crawford και Rande Gerber!

Την περασμένη Πέμπτη ο 61χρονος σταρ και η σύζυγός του ήταν οι οικοδεσπότες στα πρώτα βραβεία Albie, του Ιδρύματος Clooney για τη Δικαιοσύνη, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

Τα βραβεία, τα οποία τιμούν ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη δικαιοσύνη, πήραν το όνομά τους από τον Albie Sachs , έναν δικηγόρο και πρώην δικαστή που φυλακίστηκε για τον αγώνα του για τον τερματισμό του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική.

Με αφορμή την δημιουργία των βραβείων, οι Clooney είναι πλέον και στα social media! Το ζεύγος δεν είχε λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο τώρα έφτιαξαν το account Clooney Foundation for Justice, όπου έχουν δημοσιευτεί βίντεο και φωτογραφίες από την βραδιά.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών ήταν φυσικά η Cindy Crawford και ο σύζυγός της Rande Gerber, ο οποίος είναι χρόνια φίλος και επιχειρηματικός συνεργάτης του διάσημου ηθοποιούκαι σκηνοθέτη (είχαν μαζί την τεκίλα Diageo).

Το 56χρονο supedmodel δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τα δύο ζεύγάρια ποζάρουν μαζί.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η 44χρονη Βρετανίδα δικηγόρος (Λιβανέζικης καταγωγής) με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι άκρως εντυπωσιακή με την ίδια να επιλέγει ένα χρυσό, μάξι φόρεμα με αστραφτερά κρόσσια.

Η Crawford από πλευράς της ήταν ντυμένη με μια μαύρη τουαλέτα, ενώ το look ολοκλήρωναν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα μικρό clutch. Όσο για τους άντρες τους εκείνοι ήταν κομψοί με σμόκιν και λευκά πουκάμισα. Ο Clooney φορούσε βέβαια παπιγιόν, ενώ ο Gerber γραβάτα.

«Τόσο περήφανη που αποκαλώ αυτούς τους δύο γενναιόδωρους ανθρώπους φίλους μου! Τι καταπληκτική βραδιά για τον εορτασμό των πρώτων βραβείων Albie από το The @clooneyfoundationforjustice. George και Amal, σας ευχαριστώ για όλη την απίστευτη δουλειά που κάνατε για να παλέψετε για δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο και να ρίξετε φως σε τόσους πολλούς άλλους που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να βοηθήσουν τους άλλους. Έφυγα νιώθοντας ταπεινή και εμπνευσμένη! #TheAlbies» έγραψε στην ανάρτησή της η «θεά» των 90ς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ