Η νέα συλλογή της Loewe είναι γεμάτη χρώμα: Σούπερ μίνι φουστάνια, στράπλες φορέματα και ανθούρια παντού (φωτό & βίντεο)

Το σχήμα του συγκεκριμένου φυτού αποτέλεσε έμπνευση για τον οίκο και αντιπροσώπευε την ουσία ολόκληρης της συλλογής

Ο δημιουργικός διευθυντής της Loewe Jonathan Anderson παρουσίασε μια απίθανη συλλογή στο Παρίσι για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023.

«Εστίαση στη γραμμή, το χρώμα, το σχήμα: η πραγματικότητα των ρούχων, σε ένταση, με ακρίβεια» διβάζουμε σε μία από τις αναρτήσεις του διάσημου brand για τη νέα κολεξιόν.

Ο χώρος που έγινε το show ήταν ολόλευκος, εκτός από ένα τεράστιο ανθούριο που άνθιζε από μια τρύπα στο έδαφος. Το σχήμα του συγκεκριμένου φυτού αποτέλεσε έμπνευση για τον οίκο και αντιπροσώπευε την ουσία ολόκληρης της συλλογής.

Την ίδια ώρα η γραμμή, το σχήμα, η ένταση και η ακρίβεια θόλωσαν τα όρια μεταξύ τεχνητού και υπερπραγματικού. 

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν φορώντας ρούχα και αξεσουάρ που παρέπεμπαν στα άνθη του λουλουδιού.  Για την Άνοιξη του 2023 ο Andreson πλημμύρισε το catwalk με χρώματα

Τολμηρά σχήματα, μίνι φορέματα πόλο με παγιέτες, στράπλες φουστάνια και σούπερ μίνι δημιουργίες, ήταν μερικά από τα όσα είδαμε στην επίδειξη. Ακόμα το brand παρουσίασε πουλόβερ και δερμάτινα με μακριά πανίκια που έφταναν ως το πάτωμα, αλλά και κομψά πανωφόρια,

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα looks της συλλογής.

*Φωτογραφίες: loewe.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ