Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα δεν ξεχνά τον πατέρα των παιδιών της - Συγκινεί το post για τον πρώην άντρα της που αυτοκτόνησε (φωτό)

Θα γιόρταζε τα 50ά του γενέθλια

Η πριγκίπισσα Μάρθα - Λουίζα της Νορβηγίας τίμησε τη μνήμη του αείμνηστου πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδών της.

Ο Ari Behn αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων το 2019, ενώ να σημειωθεί πως το ζεύγος είχε χωρίσει ήδη από το 2017. Πλέον η 51χρονη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κλαιφορνέζου Σαμάνου Durek Verrett, με τον οποίο μάλιστα έχει αρρβωνιαστεί.

Ωστόσο η κόρη του βασιλιά Χάραλντ της Νορβηγίας δεν ξεχνά τον πατέρα των τριών κοριτσιών της (Leah Isadora, 17 ετών - Emma Tallulah, 14 ετών και Maud Angelica, 19 ετών), ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από σχεδόν τρία χρόνια, λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε.

Φωτογραφίες: Instagram

Την Παρασκευή 30/9 ο Νορβηγός καλλιτέχνης και συγγραφέας θα γιόρταζε τα 50ά του γενέθλθια και η πριγκίπισσα Μαρθα - Λουίζα δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε μεταξύ άλλων τον behn μαζί με τις κόρες τους, αλλά και τον τάφο του, τον οποίο και επισκέφτηκαν αφήνοντας λουλούδια.

Στην συγκινητική της ανάρτηση έγραψε: «Αγαπητέ Ari. Σήμερα σε γιορτάσαμε. Θα γινόσουν 50 χρονών σήμερα. Θα έπρεπε να σου είχαμε φέρει μάφιν στο κρεβάτι ενώ τραγουδάμε το τραγούδι γενεθλίων το πρωί. Αργότερα θα φτιάχναμε πρωινό, θα μιλούσαμε, θα γελούσαμε και θα χορεύαμε καθώς θα μιλούσαμε για σοβαρά πράγματα, για φιλοσοφικά, θα κάναμε αστεία και για όλα τα ενδιάμεσα. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Φωτογραφίες: NTB SCANPIX/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ωστόσο, αφήσαμε μάφιν στον τάφο σου και σου τραγουδήσαμε τόσο δυνατά το τραγούδι γενεθλίων που πρέπει να το έχεις ακούσει πολύ πέρα ​​από την Πύλη των Μαργαριταριών. Ήθελα απλώς να πω ότι σε σκεφτόμαστε και ότι θα ήσουν πολύ περήφανος για τα παιδιά μας, όπως ήσουν όταν τα αγκάλιασες έτσι που μόνο εσύ μπορούσες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ