Leonardo DiCaprio & Gigi Hadid στο ίδιο ξενοδοχείο, το θρυλικό Royal Monceau - Και στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού ο σταρ (βίντεο)

Είχε βρεθεί και στο Μιλάνο!

Μια φορά και ένα καιρό στο Παρίσι... η Gigi Hadid ήταν ξανά μαζί με τον Leonardo DiCaprio!

Ειδικότερα το βράδυ της Πέμπτης - εβδομάδες αφότου πηγές επιβεβαίωσαν ότι οι δυο τους βγαίνουν - το 27χρονο μοντέλο και ο 47χρονος ηθοποιός εθεάθησαν στο ίδιο ξενοδοχείο, στην πόλη του φωτός.

Η νεαρή φάνηκε χαμογελαστή καθώς πήγαινε προς το πεντάστερο Royal Monceau γύρω στις 10 μ.μ. τοπική ώρα μετά από μια κουραστική μέρα στην Εβδομάδα Μόδας, ενώ τρεις ώρες μετά ο DiCaprio - ντυμένος στα μαύρα -  εθεάθη να φεύγει από το πολυτελές ξενοδοχείο, με την ανύπαντρη μητέρα ενός παιδιού να ακολουθεί λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωμα με το TMZ.

Αν και δεν είναι σαφές που πήγε η Hadid, ο  βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πέρασε το βράδυ του μαζί με φίλους σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, προτού επιστρέψει στο Royal Monceau .

Παρόλο που πηγές είχαν πει ότι οι δύο τους «πάνε αργά» (σ.σ. την σχέση τους) ο 476χρονος φέρεται να ταξίδεψε με το μοντέλο, τώρα που εκείνη πρέπει να είναι στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο σταρ του «Revenant» εθεάθη στο Μιλάνο την ίδια μέρα που η Hadid  περπάτησε στην επίδειξη μόδας του Versace.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Πηγή είπε στο Entertainment Tonight ότι οι δυό τους είναι μαζί, ενώ νωρίτερα αυτό το μήνα το Page Six τους «τσάκωσε» σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη, με άλλες πηγές να λένε στο αμερικανικό Μέσο ότι έχουν πάει τη σχέση τους σε  νέο επίπεδο. «Ο Leo ήταν με τους φίλους του και η Gigi με τους δικούς της φίλους και ήταν όλοι μια παρέα σε ένα τραπέζι» είχε πει τότε ένας μυημένος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ