Ο ζάμπλουτος Patrick Whitesell αντικατέστησε την σύζυγό του & αμόρε του Jeff Bezos με εντυπωσιακή καλλονή - Ποια είναι η Pia Miller; (φωτό)

Όπως η Sanchez δεν έχασε τον καιρό της και βρήκε ένα νέο αμόρε, έτσι και ο πρώην σύζυγός της!

Μπορεί να έχουν επαύλεις και ακριβά αυτοκίνητα, αλλά για την Pia Miller και τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της Patrick Whitesell, όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη!

Ο 57χρονος  Αμερικανός επιχειρηματίας και εκτελεστικός πρόεδρος του πρακτορείου Endeavor, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος από το 2005 έως το 2019 με την νυν σύντροφο του Jeff Bezos, Lauren Sánchez, έχει βρει πλέον τον έρωτα στο πρόσωπο της 38χρονης Pia.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η 52χρονη Sanchez και ο μεγιστάνας της Amazon - η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 136.4 δισέκατομμύρια δολάρια - είναι μαζί ήδη από το 2019. 

 

 

Όπως λοιπόν η Sanchez δεν έχασε τον καιρό της και βρήκε ένα νέο αμόρε, έτσι και ο πρώην σύζυγός της έβαλε ξανά στεφάνι το 2021 και παντρεύτηκε τη νεότερη και πολύ εντυπωσιακή αγαπημένη του!

Ποια είναι όμως η Pia Miller που έκλεψε την καρδιά του ζάμπλουτου Whitesell, του οποίου η αξία υπολογίζεται στα  $450 εκατομμύρια δολάρια;

 

 

Η 38χρονη είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο με ρίζες από την Χιλή και την Αυστραλία. Η ίδια έγινε γνωστή όταν  κέρδισε τον ετήσιο διαγωνισμό μοντέλων της Dolly, ενώ αργότερα διαγωνίστηκε στη δεύτερη σεζόν του Search for a Supermodel.

Η Pia έχει εμφανιστεί επίσης σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες για brands όπως η Myer και η Mossimo, ενώ έχει υπάρξει μεταξύ άλλων και συν-οικοδέσποινα σε ψυχαγωγικές εκπομπές. 

Στο Instagram της μετρά πάνω από 600.000 followers με την ίδια να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την ζωή της και φυσικά φωτογραφίες με τον Patrick.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το nowtolove.com.au στα 19 της η Pia αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ, αφού γέννησε τον πρώτο της γιο Isaiah Loyola. 

Το 2005 ξεκίνησε να βγαίνει με τον ποδοσφαιριστή της AFL Brad Miller, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο το 2006, τον Lenox.

 

 

«Ήμουν στα τέλη της εφηβείας μου φρόντιζα ένα μωρό, δούλευα, το έφερνα στα γυρίσματα και ανησυχούσα μήπως του έκανα κακό με κάποιο τρόπο, την ώρα που όλοι οι άλλοι έβρισκαν τον εαυτό τους» είχε πει η ίδια στο Elle, για την προσπάθειά της να εξισορροπήσει την μητρότητα με την καριέρα. 

«Αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν αισθάνομαι ότι έχασα γιατί μόλις τα αγόρια μεγάλωσαν, έπιασα δουλειά στην παρουσίαση με την Qantas. Μετά απέκτησα τον ρόλο μου στη σειρά Home and Away, οπότε όλα έγιναν, απλώς με διαφορετική σειρά» είχε προσθέσει.

Η Pia και ο Brad χώρισαν το 2005 και παρόλο που αρραβωνιάστηκε ση συνέχεια τον Tyson Mullane το μοντέλο δεν βρήκε την αγάπη μέχρι που γνώρισε τον πολυεκατομμυριούχο Patrick Whitesell.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ