Το ζεύγος της δεκαετίας George - Amal Clooney: Δείτε το βίντεο με τον ηθοποιό να καμαρώνει γιατί η γυναίκα του «τα λέει» καλύτερα

Versace το υπέροχο χρυσό φόρεμα της Amal

Αν υπάρχει ένα διάσημο ζευγάρι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως λαμπερό τότε σίγουρα αυτό είναι ο George και η Amal Clooney!

Ο 61χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ και η 44χρονη Βρετανίδα δικηγόρος (Λιβανέζικης καταγωγής) με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα ίδρυσαν το Clooney Foundation for Justice, με στόχο να δημιουργήσουν έναν κόσμο όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύονται και κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν και τα πρώτα βραβεία Albie, του Ιδρύματος Clooney, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

Τα βραβεία, τα οποία τιμούν ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη δικαιοσύνη, πήραν το όνομά τους από τον Albie Sachs, έναν δικηγόρο και πρώην δικαστή που φυλακίστηκε για τον αγώνα του για τον τερματισμό του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στον λογαριασμό Clooney Foundation for Justice, στο Instagram, δημοσιεύτηκε ένα νέο βίντεο από την βραδιά με το λαμπερό ζεύγος να μιλά στην κάμερα για τα Albie Awards.

«Δεν είναι ένα τυπικό πάρτι» ακούγεται να λέει η Amal με τον George Clooney να συμπληρώνει μεταξύ άλλων ότθι «στόχος μας είναι να τιμήσουμε ανθρώπουυς που ρισκάρουν τα πάντα, την ελευθερία, την ζωή τους».

Δείτε το βίντεο

Και αφού τελειώνει τον λόγο παίρνει ξανά η σύζυγός του η οποία με την υπέροχη βρετανική προφορά της εξηγεί κάποια πράγματα ακόμα για τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν όπως οι δημοσιογράφοι, οι γυναίκες και οι μειονότητες». «Τα είπε καλύτερα από μένα, ξέρω τι θέλετε να πείτε!» ακούγεται να λέει ο Clooney περήφανος για την γυναίκα του! 

Όσο για το φανταστικό χρυσό φόρεμα που φόρεσε η Amal στα βραβεία αυτό ήταν μια δημιουργία της Versace με την Donatella να γράφει σε σχετική ανάρτηση:

«Είμαι απίστευτα περήφανη που σχεδίασα αυτό το φόρεμα Atelier Versace για την αγαπημένη μου φίλη Amal Clooney για να το φορέσει στα Albie Awards. Το να βρίσκομαι στα Albies και να υποστηρίζω την Amal και τον George Clooney στην αποστολή τους για δικαιοσύνη ήταν πολύ ταπεινό.

Σε όλο τον κόσμο, δημοσιογράφοι και υπερασπιστές της δημοκρατίας, γυναίκες και κορίτσια, άτομα LGBTQ+ και μειονότητες διώκονται και φυλακίζονται ενώ οι δράστες είναι ελεύθεροι - το @clooneyfoundationforjustice είναι εδώ για να το αλλάξει αυτό και να αναγνωρίσει μερικά πραγματικά εξαιρετικά άτομα!».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι αποδέκτες των βραβείων Albie ήταν:

  • Η Φιλιππινέζα δημοσιογράφος Maria Ressa: Justice For Journalists Award
  • Ο IACT, ένας οργανισμός που υποστηρίζει επιζώντες γενοκτονίας σε στρατόπεδα προσφύγων: Βραβείο Δικαιοσύνης για Επιζώντες
  • Η Λευκορωσική ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Viasna: Βραβείο Δικαιοσύνης για τους Υπερασπιστές της Δημοκρατίας
  • Η Δρ Josephine Kulea από το Samburu Girls Foundation, με έδρα την Κένυα.: Justice For Women Award

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ