Το κορίτσι - δισεκατομμύριο Kylie Jenner έκανε απόβαση στο Παρίσι με διπλές βαλίτσες - Η μπλε βελούδινη τουαλέτα, το dramatic cape dress (φωτό)

Εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Πόλη του Φωτός

Με την αξία της να υπόλογίζεται στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια δεν είναι να απορεί κανείς που η Kylie Jenner πήρε διπλές βαλίτσες μαζί της στο Παρίσι!

Σίγουρα θα χρειάστηκε αρκετά «μπαγκάζια» για να μεταφέρει τα υπέροχα συνολάκια που φόρεσε στην Πόλη του Φωτός, όπου και ταξίψε για την εβδομάδα μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι πολλά από τα outfits μπορεί να της τα δίνουν και οι ίδιοι οι σχεδιαστές για να τα φορέσει στα fashion shows τους.

Σε κάθε περίπτωση η 25χρονη επιχειρηματίας και reality star κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. 

Ξεκινάμε με μια φανταστική βελούδινη τουαλέτα Schiaparelli, σε μπλε ηλεκτρικ χρώμα, η οποία είχε βαθύ ντεκολτέ και συνδυάστηκε με ένα πελώριο μαύρο choker.

Σειρά έχει ένα φόρεμα με διαφάνεια και κόκκινο ύφασμα από μέσα, το οποίο και έκρυβε τα επίμαχα σημεία. Το look ολοκληρώθηκε με διάφανα πέδιλα.

Ακόμα την είδαμε με ένα μακρύ γκρι παλτό, μαύρο κασλόν γόβες και από μέσα ένα λευκό φανελάκι και ένα τύπου ανδρικό εσώρουχο. Η ίδια σε σχετική ανάρτηση στο Instagram έχει κάνει tag το brand Loewe.

Στο Gala του «The Business of Fashion» η Kylie ήταν ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό, δαντελένιο σύνολο από τον οίκο Mugler, ενώ την είδαμε ακόμα με ένα μίνι, μαύρο φουστάνι Copremi με μπλε λουλούδια. 

Επίσης φόρεσε ένα «τριχωτό» μάξι φουτσάνι Balenciaga, το ύφασμα του οποίου θύμιζε υφή χαλιού, ενώ πόζαρε και με ένα ακόμα look της ίδιας εταιρείας και συγκεκριμένα ένα μακριμάνικο, midi φόρεμα, καλσόν και πλατφόρμες.

Τέλος σε μια από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους 370 εκατομμύρια followers της, στο Instagram, την βλέπουμε με ένα dramatic, μπεζ cape dress από τα Acne Studios.

*Φωτογραφίες: Instagram/@kyliejenner

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ