Η Κριστίν Λαγκάρντ δεν είναι μόνο… Σιδηρά: Η συγκίνηση της για τους νέους Ουκρανούς εκπαιδευόμενους στην ΕΚΤ (βίντεο)

Τι είπε η πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας

 

Η Κριστίν Λαγκάρντ δεν αγαπά τα πολλά λόγια. Γι’ αυτό όλες οι ανακοινώσεις της από τη θέση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) είναι λιτές και ουσίας.

Αυτή τη φορά ωστόσο στο καλωσόρισμα των νέων εκπαιδευόμενων στην κεντρική τράπεζα από την Ουκρανία, η συγκίνηση της είναι διάχυτη και πλούσια τόσο στα λόγια όσο και στις κινήσεις της, όπως φαίνεται από το βίντεο που ακολουθεί. 

«Ήταν βαθιά συγκινητικό να γνωρίσω τους νέους Ουκρανούς συναδέλφους στην ΕΚΤ και να ακούσω από τους ίδιους και τις οικογένειες τους, τι πέρασαν από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα. Αυτό το Σεπτέμβριο καλωσορίζουμε 14 Ουκρανούς εκπαιδευόμενους και δύο ειδικούς συνεργάτες».

«Μιλήσαμε για τις ζωές τους πριν τον πόλεμο και για τις ελπίδες και τους φόβους για το μέλλον τους. Συγκινήθηκα επίσης όταν έλαβα ως δώρο ένα υπέροχο παραδοσιακό τραπεζομάντιλο. Ευχαριστώ γι’ αυτό το ιδιαίτερο δώρο – είμαστε πολύ περήφανοι που σας έχουμε μαζί μας», κατέληγε η σχετική ανάρτηση της Κριστίν Λαγκάρντ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ