Τέλειο βίντεο: Η Καβογιάννη παραπονιέται στα αγγλικά στον Παπακαλιάτη - «I thought i was in New York - But you are in Νέα Ιωνία»

Για την καριέρα που της έταξε!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη περνάνε πολύ καλά μαζί!

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο ακούει τα παράπονα της συναδέλφου του και μάλιστα στα... αγγλικά.

Οι δύο τους είναι στο στούντιο όπου έγινε η φωτογράφιση για την σειρά Maestro η οποία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στις 13 Οκτωβρίου στις 22.30 στο Mega. Σημειώνεται ότι η ηθοποιός και ο Παπακαλιάτης συνεργάστηκαν επίσης πρόσφατα και στην ταινία «Ένας άλλος κόσμος».

Στο κλιπ λοιπόν ακούγεται η Καβογιάννη να λέει αρχικά (στα αγγλικά πάντα) πόσο χαρούμενη είναι για την πρεμιέρα, ενώ ο ηθοποιός σχολιάζει πως είναι στη Νέα Ιωνία για την φωτογράφηση

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Τότε και οι δύο λένε ότι το στούντιο είναι σαν να είναι στη Νέα Υόρκη και ακολουθεί ένας επικός διάλογος με την Καβογιάννη να λέει «I thought i wan in New York» και τον συνάδελφό της να απαντά «but you are in Νέα Ιωνία».

Στην συνέχεια ξεκίνησαν και τα παράπονα! «Που είναι τα κόκκινα χαλιά, τα φεστιβάλ, τα βραβεία που μου υποσχέσθηκες» ακούγεται να λεει στα αγγλικά η ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι σε ένα προηγούμενοβίντεο από τα γυρίσματα στους Παξούς, που είχε ανεβάσει στο Instagram ο Παπακαλάτης, είχε αναφέρει χιουμοριστικά ότι: «της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα. Οπότε απαιτεί έναν αγγλόφωνο ρόλο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ