Βίντεο με τις δραματικές σκηνές πατέρα που κρατά το μωρό του ως ασπίδα ενώ τον χτυπούν οι αστυνομικοί με taser

Αστυνομικοί εντόπισαν τον Loehner να οδηγεί επικίνδυνα με το μωρό στην αγκαλιά του 

Ένας άντρας από την Φλόριντα των ΗΠΑ φαίνεται σε βίντεο να χρησιμοποιεί τον γιο του ως «ασπίδα» κατά την διάρκεια ενός επεισοδίου με αστυνομικούς που οδήγησε τελικά στη σύλληψή του.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Flagler δήλωσε ότι απάντησε στην κλήση μιας γυναίκας η οποία είπε ότι ο σύντροφός της Brandon Loehner είχε απαγάγει τον ενός έτους γιο τους, υπό την απειλή όπλου.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον Loehner να οδηγεί επικίνδυνα με το μωρό στην αγκαλιά του και ο ίδιος αρνήθηκε να σταματήσει, ενώ κάποια στιγμή μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Τελικά σταμάτησε σε ένα McDonald's drive-thru και βγήκε από το όχημα με το παιδί ακόμα στην αγκαλιά του, αναφέρει το nypost.com.

Το βίντεο δείχνει τον  Loehner να αρνείται να αφήσει κάτω το μωρό την ώρα που τον έχουν περικυλώσει αστυνομικοί. Μετά από μια σύντομη αντιπαράθεση ένας από αυτούς χτυπά με taser τον άντρα ο οποίος έπεσε στο έδαφος.  Ένας άλλος αξιωματικός σήκωσε αμέσως το παιδί, που φορούσε την πάνα του και προσπάθησε να το παρηγορήσει αφού ζητούσε τον μπαμπά του. 

Ο Loehner συνέχισε να αντιστέκεται πριν τελικά τον συλλάβουν με τη βοήθεια σκύλου της αστυνομίας. 

«Οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια πολύ χαοτική κατάσταση και ένα πολύ μαχητικό άτομο που έθετε το παιδί του σε κίνδυνο χρησιμοποιώντας το, ως ασπίδα. Οι άντρες μας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν γρήγορα αυτό το παιδί με ασφάλεια από έναν τρελό και να συλλάβουν τον ύποπτο»  δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Flagler Rick Staly.

Το παιδί σύντομα επανενώθηκε με τη μητέρα του και ο Loehner μεταφέρθηκε στο στο νοσοκομείο, λόγω των τραυμάτων από τον σκύλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ