Ο Κώστας Καραμανλής με τη Νατάσα Παζαΐτη και ο Αντώνης Σαμαράς με την Γεωργία Κρητικού δίπλα, δίπλα στο Ηρώδειο (φωτό)

Στην συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη 

Την Δευτέρα ο Σταμάτης Σπανουδάκης πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή με τίτλο «Για την Σμύρνη», στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ο διακεκριμένος συνθέτης, έχοντας δίπλα του τους επί σειρά ετών συνεργάτες του παρουσίασε επιλεγμένα αποσπάσματα από το σύνολο του πλούσιου έργου του, ενώ ο τίτλος «Για τη Σμύρνη» αφορά επίσης τα 22 χρόνια από την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου του.

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραμανλής με την Νατάσα Παζαΐτη, αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς με την Γεωργία Κρητικού.

Όπως βλέπουμε και στις εικόνες τα δύο ζευγάρια καθόντουσαν σε διπλανές θέσεις. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έδωσαν τα χέρια, ενώ πόζαραν μαζί με τις συζύγους τους στον φωτογραφικό φακό. 

Για την περίσταση η γενική χειρουργός (ειδική χειρουργός μαστού) επέλεξε ένα λευκό σακάκι και ένα στενό παντελόνι του ίδιου χρώματος τα οποία συνδύασε με κοραλί μπλούζα, παπούτσια και τσάντα.

Η Γεωργία Κρητικού από πλευράς της φορούσε ένα ένα μαύρο παντελόνι, λευκή πλούζα και ένα όμορφο μαντήλι σε γαλαζοπράσινους τόνους, που έδινε χρώμα στο σύνολό της.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ