Story of the day: Γυναίκα βοήθησε τον σύζυγό της να παντρευτεί την πρώην του - Πλέον μένουν & οι τρεις μαζί

Απίστευτο κι'ομως αληθινό! 

Αφού άκουσε ότι ο σύζυγός της και η πρώην φίλη του εξακολουθούσαν να τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, μια Ινδή διευκόλυνε τον θρησκευτικό τους γάμο και συμφώνησε να μετακομίσει η γυναίκα μαζί τους.

Αυτή η παράξενη ιστορία αγάπης σας έρχεται από το Tirupati, μια πόλη στο κρατίδιο Andhra Pradesh της Ινδίας. Ο Kalyan, ψηφιακός δημιουργός, παντρεύτηκε μια γυναίκα με το όνομα Vimala, αφού οι δυο τους τα βρήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Όλα ήταν μια χαρά μέχρι που η γυναίκα έμαθε ότι ο σύζυγός της είχε μια ρομαντική σχέση με μια άλλη Ινδή influencer από το Visakhapatnam, η οποία μόλις είχε μετακομίσει στην περιοχή τους και ήθελε να τα ξαναβρεί με τον Kalyan.

Αλλά αντί να προσπαθήσει να πείσει τον άνδρα να εγκαταλείψει την τωρινή του σύζυγο, η πρώην κοπέλα του ήθελε να γίνει μέλος της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με πολλά ινδικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο Kalyan και η παλιά του σχέση, η Nitya Sree, είχαν χωρίσει λόγω κάποιων αδιευκρίνιστων ζητημάτων που έκτοτε είχαν επιλυθεί, αναφέρει το odditycentral.

 

 

Όταν η γυναίκα μετακόμισε στο Τιρουπάτι και επανασυνδέθηκαν, είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του και έτσι παρακάλεσαν τη Βιμάλα, τη γυναίκα του Καλιάν, να τον αφήσει να παντρευτεί την πρώην κοπέλα του. .

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Βιμάλα ήταν μπερδεμένη στην αρχή, αλλά αφού πήρε λίγο χρόνο για να σκεφτεί το θέμα, αποφάσισε όχι μόνο να επιτρέψει τη θρησκευτική ένωση του συζύγου της με μια άλλη γυναίκα, αλλά και να λάβει μέρος στην τελετή και να ποζάρει για φωτογραφίες με το νεόνυμφο ζευγάρι.

Προφανώς, η Nitya και ο Kalyan πρότειναν επίσης να ζήσουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη και η Vimala συμφώνησε.

Ορισμένοι κατηγόρησαν τον άνδρα ότι ταπείνωσε τη σύζυγό, ενώ άλλοι επαίνεσαν τη Βιμάλα για το σθένος της να τιμήσει την επιθυμία του συζύγου της.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ