Ο πόλεμος καλά κρατεί: Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt ότι πήγε «να πνίξει το ένα τους παιδί και χτύπησε το άλλο στο πρόσωπο» (βίντεο)

Αποκαλύψεις για τον καβγά που οδήγησε στο διαζύγιο

Η Angelina Jolie υπέβαλε καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της Brad Pitt, η οποία περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τον καβγά τους σε ιδιωτικό αεροσκάφος, στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, που οδήγησε στην κατάθεση διαζυγίου λίγες μέρες αργότερα.

Ο 58χρονος ηθοποιός φέρεται να «προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά και ότι χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και στη συνέχεια «άρπαξε» την τότε σύζυγό του από το κεφάλι «και την ταρακούνησε», σύμφωνα με δικαστικά που έχει στην κατοχή του το Page Six.

EPA FILE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Κάποια στιγμή έριξε μπίρα στην Jolie, ενώ μια άλλη φορά έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά» αναφέρεται ακόμα στα έγγραφα.

Η 47χρονη φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει κάποια στιγμή και να «άρπαξε» τον τότε σύζυγό της από πίσω, για να τον σταματήσει. 

«Για να κατεβάσει την Jolie από την πλάτη του, ο Pitt ρίζτηκε προς τα πίσω στο κάθισμα του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να τραματιστεί η πλάτη και ο αγκώνας της Jolie» προστίθεται στα έγγραφα. 

«Τα παιδιά όρμησαν μέσα και όλα με γενναιότητα προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Προτού τελειώσουν όλα, ο Pitt έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Κάποια παιδιά ton παρακαλούσαν να σταματήσει. Ήταν όλα τρομαγμένα. Πολλά έκλαιγαν».

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Pitt ήταν αντικείμενο έρευνας του FBI για φερόμενη παιδική κακοποίηση, σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.  Ωστόσο, οι αρχές δεν άσκησαν ποινικές διώξεις κατά του βραβευμένου ηθοποιού, ο οποίος αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο του 2019 ότι  έχει πλέον αποτοξινωθεί.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στην κατοχή του το Page Six, ένας εκπρόσωπος του Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν θα ασκήσει δίωξη στον Pitt βάσει συζητήσεων με τον πράκτορα που έχει αναλάβει την υπόθεση. 

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Συμφωνήθηκε από όλα τα μέρη ότι η ποινική δίωξη σε αυτή την υπόθεση δεν θα επιδιωχθεί λόγω πολλών παραγόντων», σημειώνεται στα αρχεία.

Μια πηγή κοντά στον σταρ είπε τον Αύγουστο ότι «η Angelina και η ομάδα της προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βρουν κάτι», προσθέτοντας: «Όλα αυτά είναι για επίδειξη. Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που είχε ήδη πριν από πεντέμισι χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα νέο εδώ».

Το πρώην ζευγάρι - που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014 - έχει έξι παιδιά: τον Maddox, 21, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, Vivienne, 14 και Knox, 14.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι εκπρόσωποι της Jolie και του Pitt δεν απάντησαν αμέσως τα αιτήματα του Page Six για σχολιασμό.

«Είναι απίστευτα λυπηρό το γεγονός ότι συνεχίζει να αναθεωρεί και να επαναπροσδιορίζει την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από 6 χρόνια, προσθέτοντας εντελώς αναληθή στοιχεία για να προσπαθήσει να τραβήξει επιπλέον προσοχή για τον εαυτό της σε βάρος της οικογένειάς της», είπε μια πηγή στο People.

«Είχε την ευκαιρία να μοιραστεί πληροφορίες με τις αρχές επιβολής του νόμου που πήραν την απόφαση να μην ασκήσουν κατηγορίες. Είχε την ευκαιρία να το μοιραστεί αυτό κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας δίκης για την επιμέλεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο δικαστής να παραχωρήσει 50-50 την επιμέλεια στον Pitt πρόσθεσε μεταξύ άλλων η πηγή.

Σημειώνεται ότι πριν λίγο καιρό είχε προηγηθεί μήνυση του Brad Pitt εναντίον της Angelina Jolie για την πώληση του μεριδίου της στο οινοποιείο που είχαν δημιουργήσει από κοινού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ