Gisele & Tom Brady βάζουν μπρος το διαζύγιο: Έχουν προσλάβει δικηγόρους για να μοιράσουν το χαρτοφυλάκιο ακινήτων 26 εκ δολ (βίντεο)

Ποια είναι τα πολυτελή ακίνητα που έχουν μαζί;

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen φαίνεται πως έχουν δρομολογήσει το διαζύγιό τους.

Πηγές αναφέρουν στο Page Six ότι και οι δύο έχουν προσλάβει δικηγόρους, ενώ σημειώνεται πως μετά από έναν μεγάλο καβγά που είχαν, τους τελευταίους δύο μήνες ζουν χωριστά.

«Πότε δεν πίστευα ότι αυτός ο καβγάς θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι» είπε μια πηγή στο αμερικανικό Μέσο. «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν ποιος παίρνει τι και ποια θα είναι τα οικονομικά» προσθέσε.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι εκπρόσωποι των Brady και Bündchen δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό.

Άνθρωποι κοντά στον 45χρονο επτά φορές πρωταθλητή του Super Bowl και το 42χρονο supermodel - οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 2009 - λένε ότι και οι δύο συμμετέχουν πολύ στη ζωή των παιδιών τους και πως θα μοιραστούν σίγουρα την επιμέλεια σε περίπτωση που χωρίσουν.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν απκτήσει μαζί τον 12χρονο Benjamin και την 9χρονη Vivian, ενώ ο Brady έχει επίσης ένα γιο, τον 15χρονο Jack, με την πρώην σύντροφό του Bridget Moynahan.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ζευγάρι πιθανότατα θα υποβάλει αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα, καθώς εκεί είναι κυρίως η έδρα τους, λένε γνώστες. 

Πηγές κοντά στην Bündchen τόνισαν επίσης ότι είναι «σεξιστικό» να λέμε ότι ο χωρισμός οφείλεται στο πρόβλημα που είχε το μοντέλο με το γεγονός ότι ο σύζυγός της αποφάσισε μα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, ενώ είχε ανακοινώσει ότι συνταξιοδοτείται.

«Όπως συμβαίνει σε πολλούς γάμους, δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Η Gisele έχει ξεκαθαρίσει ότι ανησυχούσε για τον Tom που έπαιζε ποδόσφαιρο και ότι είχαν πολλές συζητήσεις για αυτό. Αλλά είχαν μια σειρά από ξεσπάσματα τα τελευταία χρόνια και αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν υπάρχει επιστροφή».

Μια άλλη πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι επιβεβαιώνει ότι εξετάζουν τη διαίρεση των περιουσιακών τους στοιχείων, η οποία περιλαμβάνει ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων 26 εκατομμυρίων δολαρίων.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με το Page Six η πιο πρόσφατη αγορά ακινήτου  ήταν ένα σπίτι 17 εκατομμυρίων δολαρίων στο νησί Indian Creek στο Μαϊάμι, με το παρατσούκλι «Billionaires Bunker».

Σχεδίαζαν να γκρεμίσουν το αρχοντικό των 5.172 τετραγωνικών ποδιών και πέντε υπνοδωματίων, που βρίσκεται σε ένα οικόπεδο των δύο στρεμμάτων και να χτίσουν ένα νέο. Ωστόσο καθώς πλέον οδεύουν προς τον χωρισμό ο εργασίες έχουν σταματήσει. 

Το ζευγάρι έχει επίσης ένα διαμέρισμα στην Tribeca, αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και ένα ακίνητο 5,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Yellowstone Club (μία ιδωτική κοινότητα με πολυτελή ακίνητα) του προγραμματιστή Mike Meldman στη Μοντάνα.

Το αγαπημένο ακίνητο της  Bündchen πιστεύεται ότι είναι το απομακρυσμένο σπίτι τους στη χερσόνησο Nicoya στην Κόστα Ρίκα, όπου η οικογένεια περνά συχνά τις διακοπές της.

Σημειώνεται ότι ο Brady είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του NFL με 250 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η αξία της Gisele υπολογίζεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ