Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχα σχέση 7 χρόνια, δεν μαθεύτηκε ποτέ - Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω και αυτή την “πατρίδα”» (βίντεο)

Όσα είπε στην Φαίη Σκορδά από την όμορφη Πάρο

Η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχτηκε τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας» στην Πάρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια δίνει σπάνια συνεντεύξεις και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιάννη Πάριο, στα παιδιά της, στη νέα της «πατρίδα», στο νέο επιχειρηματικό της εγχείρημα στο νησί, αλλά και γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο της τηλεόρασης. 

Η Φαίη Σκορδά μαγεύτηκε από τη θέα, ενώ όπως αποκάλυψε η Σοφία Αλιμπέρτη, τα παιδιά πλέον θα πηγαινοέρχονται, γιατί οι διακοπές «τέλειωσαν». «Έχω διάφορες ανησυχίες για το πού πάμε, όλα όσα μας έχουν συμβεί, για το μέλλον των παιδιών μας. Πολλά, πολλά…», αποκάλυψε η Σοφία Αλιμπέρτη. 

 

 

«Χρωστάω στον Γιάννη Πάριο ότι, εκτός από τα παιδιά μας, μου χάρισε και την πατρίδα αυτή», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. 

Αναφορικά με την απόφασή της να ζήσει μόνιμα στο νησί είπε: «Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ».

Αστειευόμενη η ηθοποιός είπε στη Φαίη Σκορδά ότι είναι το πιο καταπιεσμένο άτομο. Γιατί, όπως εξήγησε, «είχα έναν άνδρα, ο οποίος μόλις άνοιγα το στόμα μου μου έλεγε να σταματήσω. Τον Γιάννη τον ενοχλούσε στα αυτιά του η φωνή μου. Και τώρα ‘’τρώω’’ bullying (εκφοβισμός) από τον μικρό μας γιο, αλλά δεν μασάω». 

Στο ερώτημα αν η ηθοποιός σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, η ίδια απάντησε ότι δεν γνωρίζει. «Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει κι εμένα η επικοινωνία με τον κόσμο. Μου αρέσει αυτή η αλληλεπίδραση που υπάρχει. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το ραδιόφωνο γι’ αυτό τον λόγο, αλλά δεν έκανα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Τελικά, ήρθα στην Πάρο. ''Φλερτάρω'' με την ιδέα να επιστρέψω στην τηλεόραση, αλλά πίσω από τις κάμερες. Πολλοί ηθοποιοί στο εξωτερικό κάνουν και παραγωγές», όπως είπε. 

 

 

Ακόμα πρόσθεσε: «Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος.

Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει»/

Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες «μπήκαν» και σε πιο… προσωπικά ζητήματα. Όπως παραδέχθηκε η ηθοποιός στην εκπομπή του ΣΚΑΪ θεωρούσε πάντα για τον εαυτό της ότι δεν ήταν ποτέ από τις γυναίκες που «σαγήνευε» τους άνδρες με την εμφάνισή της. 

 

 

«Δεν έβγαζα αυτή τη θηλυκότητα. Ήμουν πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ήθελα τον χρόνο μου. Ωστόσο, είμαι μια χορτάτη γυναίκα, η οποία αγαπήθηκε και αγάπησε, έπεσε για τον έρωτα στα πατώματα. Όλα τα έκανα μια χαρά και φυσιολογικά. Είχα σχέσεις που δεν έμαθε ποτέ κανείς», αποκάλυψε στη συνέντευξή της και πρόσθεσε επίσης:

«Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ