Τα ζώδια που δε δείχνουν επαγγελματισμό

Αν συνεργαστείς μαζί τους, θα περάσεις δύσκολα

 

Προετοιμάσου λοιπόν. Και αν έχεις γερά νεύρα, τότε ίσως καταφέρεις να βγάλεις άκρη, αλλά να ξέρεις ότι και πάλι αυτά τα τρία ζώδια θα σου δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα.

Όπως σημειώνει το astrology.gr δε δείχνουν επαγγελματισμό στην δουλειά τους. Θα τους λέγαμε περισσότερο… ερασιτέχνες. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει τρελό πρόβλημα με την συγκέντρωση. Δεν μπορεί να καθίσει σε ένα μέρος. Το μυαλό του σκέφτεται συνέχεια χίλια πράγματα το λεπτό και δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε μια συγκεκριμένη δουλειά. Είναι αναβλητικός, αλλάζει γνώμη στο λεπτό και πιο πολύ μιλάει, παρά… δουλεύει. Ο Δίδυμος δεν μπορεί να αναλάβει ένα πρότζεκτ και να αφοσιωθεί σε αυτό, πόσω μάλλον να το ολοκληρώσει. Μην νομίζεις ότι αυτή η συμπεριφορά του είναι κουραστική και μη παραγωγική μόνο για τους άλλους. Είναι εξουθενωτική και για τον ίδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης και ευθύνη δεν πάνε μαζί. Και αν θέλεις να λέγεσαι σωστός επαγγελματίας, τότε θα πρέπει να αναλαμβάνεις και ευθύνες. Πρέπει να είσαι σωστός και τυπικός. Να έχεις μπέσα στον λόγο σου και να είσαι εργατικός. Όλα αυτά είναι στοιχεία που ένας Τοξότης ΔΕΝ τα έχει. Τόσο απλά. Και αυτό είναι που τον κάνει κακό συνεργάτη τις περισσότερες φορές και τον κάνει να δείχνει ένα πρόσωπο εντελώς αντιεπαγγελματικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κακό με τον Υδροχόο είναι ότι ενώ ξεκινά το όποιο πρότζεκτ, με πολλές ιδέες και μεγάλη χαρά και διάθεση να το ολοκληρώσει, στο τέλος δεν το φτάνει ούτε στη μέση. Κι αυτό γιατί βαριέται εύκολα. Γιατί στα μισά της διαδρομής έχει σκεφτεί κάποια άλλη ιδέα που τον εξιτάρει περισσότερο και θέλει να ασχοληθεί μαζί της. Είναι ένα άτομο που δίνει ιδέες, δημιουργεί ένα όραμα, αλλά αφήνει τους άλλους να το υλοποιήσουν. Δεν μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω του στο 100%, δεν είναι και το πιο… εργατικό άτομο που θα γνωρίσεις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ