Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου στο MYSTRAS GRAND HOTEL - Aπολαύστε τις ομορφιές του τόπου & ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης...

Με το Ι.Χ.σας... 

Τολμήστε να περιπλανηθείτε στην καρδιά της Πελοποννήσου, για να ανακαλύψετε έναν τόπο με σπουδαία ιστορική αξία. Ένα πολυτελές καταφύγιο 5 αστέρων που εκπροσωπεί πλήρως το μυστηριακό μεγαλείο περασμένων εποχών και ενσαρκώνει στο απόλυτο την ιδέα μίας μοναδικής εμπειρίας διακοπών που ξετυλίγεται σε ένα πολυτελές, παραμυθένιο σκηνικό.

Φωλιασμένο στις πλαγιές του Ταϋγέτου, κάτω από την Βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, μέσα σε 30 στρέμματα καταπράσινου τοπίου με σιντριβάνια, πλακόστρωτα και πλούσια βλάστηση, το Mystras Grand Palace Resort θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι ξυπνάτε σε ένα μέρος οικείο και ταυτόχρονα μεγαλειώδες, βγαλμένο από τα βάθη της φαντασίας σας.

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 185€/ Βραδιά

Εδώ η μεσογειακή γοητεία και ο μεσαιωνικός μύθος συνυπάρχουν αρμονικά, συνθέτοντας ένα κομψό καταφύγιο διακοπών, που σας ταξιδεύει στο χρόνο. Αναδυόμενο μέσα από ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με ελαιώνες και πορτοκαλεώνες με θέα τον Ταϋγετο, τον Μυστρά και τον Πάρνωνα, αποτίοντας φόρο τιμής σ’ έναν τόπο που δικαίως κατέχει ξεχωριστή θέση στην ελληνική ιστορία, τόσο την Αρχαία όσο και την Μεσαιωνική, το ξενοδοχείο Mystras Grand Palace υπόσχεται στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, αναφέρει το manessistravel

Ο μεγαλοπρεπής σχεδιασμός του εναρμονισμένος με την αρχιτεκτονική του Μυστρά, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια διαμονή που ξεπερνά τις προσδοκίες σας, ενώ οι πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις θέτουν την άνεση των επισκεπτών σε πρώτη προτεραιότητα. Τα δωμάτια σας καλωσορίζουν σ’ ένα υπέροχο περιβάλλον καλαισθησίας και κομψότητας.

Όλα είναι εξοπλισμένα με σύνδεση Internet ADSL (δωρεάν WIFI), ηλεκτρονικές κλειδαριές, αυτόνομος κλιματισμός, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42’’, ηχοσύστημα, πρίζα ξυρίσματος, ψυγείο, μπουρνούζια και παντόφλες, μπάνιο με ντουζιέρα, καφετιέρα Nespresso®, ολόσωμο καθρέφτη, στεγνωτήρα μαλλιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ