Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για νέα ξεκινήματα-ιδανικές για να κλείσουμε εκκρεμότητες

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας ...

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο αλλά θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας για αρκετές ώρες και συγκεκριμένα από τις 1:45 τα ξημερώματα μέχρι τις 15:47 το απόγευμα που θα περάσει στους Ιχθύς. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για νέα ξεκινήματα ή σοβαρές αποφάσεις. Είναι ιδανικές για να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε ήδη εκπονήσει, να κλείσουμε εκκρεμότητες, αλλά όχι για να δεσμευτούμε σε νέα πράγματα και καταστάσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στους Ιχθύς δεν σχηματίζει όψεις και δείχνει κάποιες πιο χαλαρές ώρες που μπορούμε να απολαύσουμε όσα μας δίνουν ικανοποίηση.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα συναισθηματικοί μπορεί να είστε σήμερα και να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στον χώρο του σπιτιού. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που δεν συνηθίζετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. Το απογευματάκι με τη Σελήνη στους Ιχθύς ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις από τη δουλειά που πρέπει να τις φέρετε εις πέρας, ή μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με ένα συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. Ίσως θέλετε να μιλήσετε για πράγματα που σας προβληματίζουν ή να βγάλετε από μέσα σας τα παράπονα σας. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε περισσότερη κούραση και να θέλετε απλώς να αράξετε στο σπίτι και να μην κάνετε τίποτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους, ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε, προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Όλα αυτά μπορεί να κυλήσουν πολύ πιο άνετα τις απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Κάποιο τηλεφώνημα με ένα φίλο-η θα σας φτιάξει τη διάθεση και μια έξοδος με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα απογειώσει τα κέφια σας. Ακόμη, προσφέρεται και για να οργανώσετε πιο αποφασιστικά θέματα δουλειάς ή σπουδών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα της δουλειάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε, ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά που θα ζητήσουν τη γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους. Ακόμη, σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης αν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και εστιαστείτε περισσότερο στον εαυτό σας παρά στους άλλους.

Οι ημερήσιες προβλέψεις αναλυτικά στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ