Ταϊλάνδη: Ο μακελάρης πυροβόλησε τις δασκάλες & μαχαίρωσε τα παιδιά -  Αυτοκτόνησε αφού σκότωσε και την οικογένειά του

Είχε αποπεμφθεί για ναρκωτικά από την αστυνομία ο μακελάρης 

Περισσότεροι από 34 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο σήμερα το πρωί στην Ταϊλάνδη, όταν ένας πρώην αστυνομικός άνοιξε πυρ σε παιδικό σταθμό, ενώ στη συνέχεια σκότωσε τη γυναίκα, το παιδί του και αυτοκτόνησε. Ανάμεσα στους ανθρώπους που που έχασαν τη ζωή τους περιλαμβάνονται 22 παιδιά.

Η αστυνομία στις πρώτες πληροφορίες, ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε αποπεμφθεί από την υπηρεσία του για λόγους που σχετίζονται με ναρκωτικά. Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται τουλάχιστον 23 παιδιά, ηλικίας 2 έως 3 ετών.

Η επίθεση ξεκίνησε στις 12.30 τοπική ώρα (09.30 ώρα Ελλάδας) σε παιδικό σταθμό, πριν ο δράστης διαφύγει με αυτοκίνητο, χτυπώντας πολλούς πεζούς, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Περίπου 30 παιδιά βρίσκονταν στον παιδικό σταθμό όταν ο ένοπλος εισήλθε στον χώρο περίπου την ώρα του μεσημεριανού γεύματος, δήλωσε η Τζιπάντα Μπονσόμ, τοπικός αξιωματούχος, στο Reuters.

Ο άνδρας πυροβόλησε πρώτα τέσσερα ή πέντε μέλη του προσωπικού, μεταξύ των οποίων και μία δασκάλα που ήταν οκτώ μηνών έγκυος, δήλωσε η Τζιπάντα. «Στην αρχή, ο κόσμος νόμιζε ότι πρόκειται για βεγγαλικά», πρόσθεσε η ίδια. Στη συνέχεια, ο ένοπλος εισέβαλε σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο όπου κοιμόντουσαν παιδιά, είπε η Τζιντάπα, για να σκοτώσει τα παιδιά εκεί με ένα μαχαίρι. Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Πραγιούτ Τσαν-ότσα έκανε λόγο για ένα ‘σοκαριστικό’ περιστατικό, και εξέφρασε τα συλληπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ