Serial βιαστής -18 γυναίκες «δείχνουν» τον Eric Weinberg τηλεοπτικό παραγωγό & σεναριογράφο για άγριες σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς

Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 25 Οκτωβρίου 

 

Ο Eric Weinberg, τηλεοπτικός παραγωγός και συγγραφέας που εργάστηκε σε εκπομπές όπως το Scrubs και το Californication, συνελήφθη και αντιμετωπίζει 18 κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς, που η αστυνομία ισχυρίζεται ότι συνέβησαν μεταξύ 2014 και 2019.

Το δικαστήριο του Λος Άντζελες ανέφερε ότι ο Eric Weinberg «βασίστηκε στη φήμη που έχει στο Χόλιγουντ για να σαγηνεύσει νεαρές γυναίκες, υποδυόμενος τον φωτογράφο». Τις καλούσε σπίτι του όπου στη συνέχεια φέρεται να τους επιτίθετο σεξουαλικά. Οι εισαγγελείς συγκεκριμένα είπα ότι «δεκάδες» γυναίκες είχαν εμφανιστεί από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση για τη σύλληψη του Weinberg τον Ιούλιο, όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλικές επιθέσεις, που χρονολογούνται το 2012.

Στο κατηγορητήριο, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Weinberg ξεχώριζε γυναίκες ηλικίας 20 και 30 ετών και προσπαθούσε να τις πείσει να συμμετάσχουν σε μια φωτογράφηση και εκεί έκανε τις επιθέσεις του.  Από την πλευρά του ο δικηγόρος του διάσημου τηλεοπτικού παραγωγού έκανε λόγο για «κραυγαλέα εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης», μιλώντας στον Guardian. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι όλες αυτές οι κατηγορίες είχαν ερευνηθεί ενδελεχώς στο παρελθόν και τίποτα δεν ταιριάζει με τις καταγγελίες και τις περιγραφές. 

Σημειώνεται ότι ο 62χρονος παραγωγός συνελήφθη για πρώτη φορά τον Ιούλιο και έκτοτε συνελήφθη ξανά και αφέθηκε ελεύθερος στην συνέχεια αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 5 εκατ. δολαρίων. Τώρα θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 25 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ