Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζεύγος - Πώς το γιόρτασαν; - «Χρόνια μας πολλά μωρό μου» (φωτό)

Επέτειος γάμου για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, που γιόρτασαν την Πέμπτη, τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Το αγαπημένο ζεύγος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 6 Οκτωβρίου του 2018 στη Μύκονο, ενώ είχαν γνωριστεί το 2013 στο νησί των Ανέμων. Την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα δύο τους παιδιά, ο Μάξιμος και η Σιέννα. 

Η ηθοποιός και influencer μοιράστηκε με τους 1.1 εκατομμύρια followers της στο Instagram δύο φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε με γλυκά λόγια για τον καλό της. «6/10/18 ????‍♀️ I’ m yours. No refunds? Χρόνια μας πολλά μωρό μου» έγραψε στην ανάρτησή της.

Photo: Instagram

Σε μία από τις εικόνες τους βλέπουμε ντυμένους στα λευκά να έχουν ακουμπισμένα τα πρόσωπά τους, ενώ το δεύτερο κλικ είναι από τον γάμο τους, στον οποίο η Οικονομάκου επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό από την Σήλια Κριθαριώτη.

 

 

 

 

 

 

Το βράδυ της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του έκαναν παράλληλα μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, αφού πήγαν μαζί στην παράσταση "the music critic" που έδωσε ο Τζον Μάλκοβιτς στο Ηρώδειο.

Το ζευγάρι χαμογέλασε στον φακό, ενώ όπως βλέπουμε στην φωτογραφία του NDP η ηθοποιός φορούσε ένα λευκό πουκάμισο καοι φαρδύ καρό σακάκι, συνδυασμένο με τζιν παντελόνι. Ο καλός της από την άλλη ήταν ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι και επίσης λευκό πουκάμισο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ