Ζευγάρι η Μαρία Κορινθίου με τον Γιώργο Λιάγκα; - Τι απάντησε η δημοφιλής ηθοποιός (βίντεο)

«θα προστεθεί στην παρέα μας εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι!»

Δημοσιεύματα θέλουν την Μαρία Κορινθίου να είναι το νέο πρόσωπο που θα βρεθεί δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, μετά και την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το«Πρωινό».

Την Παρασκευή ο παρουσιαστής είπε μέσα από τον αέρα της εκπομπής του: «Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τάδε. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι.

Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί στην παρέα μας εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος" είπε αρχικά ο παρουσιαστής, διευκρινίζοντας και τον ρόλο που θα αναλάβει το πρόσωπο "έκπληξη"».

Και πρόσθεσε: «Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθάει πάρα πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα, στα εμπορικά…το λέω για να μην γράψετε τέρατα... Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού».

Η Μαρία Κορινθίου από πλευράς της μιλώντας  στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει για το αν θα την δούμε τηλεοπτικά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. «Ετοιμάζω πολλά ωραία. Θα σου απαντήσω πιο διπλωματικά. Είμαι ευγνώμων. Αυτό που βλέπω είναι θαυμασμός, αγάπη και γίνονται και κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα είναι τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες. Κάνω 10.000 πράγματα, οπότε για εμένα πρέπει να κουμπώνουν όλα μεταξύ τους» είπε. 

Ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης όταν ρωτήθηκε από την ίδια εκπομπή είπε: «Ποιος ξέρει; Εκπλήξεις έρχονται».

Πάντως σύμφωνα με το «Χαμογέλα και πάλι» η Μαρία Κορινθίου θα είναι στο «Πρωινό» με την Σίσσυ Χρηστίδου να λέει στην εκπομπή του MEGA: 

«Μίλησα με τη Μαρία. Δε θα σας πω ακριβώς τι είπαμε αλλά θα πω τη δική μου άποψη. Η γνώμη μου είναι ότι η Μαρία πρέπει να είναι σε όλη την εκπομπή. Όχι επειδή είναι φίλη μου αλλά επειδή έχει λόγο. Μπορεί να τεκμηριώσει σωστά την άποψή της… Θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί και στα κομμάτια της ενημέρωσης με πολύ ωραίο τρόπο.

Αντιλαμβάνομαι ότι η πρόθεση αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή, και από τις δυο πλευρές, είναι να είναι λίγο σαν τον ρόλο που είχε η Δούκισσα. Η γνώμη μου είναι ότι και για την εκπομπή θα ήταν πολύ καλύτερο να είναι η Μαρία σε όλη την εκπομπή».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ