Στρας και λάμψη στην πρεμιέρα του J2US: Τα μίνι της Βανδή & της Στικούδη, το μάξι της Σταυροπούλου, το κοστούμι της Γαρμπή (φωτό)

Τι φόρεσαν οι κυρίες του μουσικού show;

Το J2US έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου και οι κυρίες του μουσικού show εμφανίστηκαν με λαμπερά, εντυπωσιακά outfits.

Στην κριτική επιτροπή βρίσκουμε ξανά την Βίκυ Σταυροπούλου, την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασούλη, ενώ νέα προσθήκη αποτελεί η Καίτη Γαρμπή.

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε με την σειρά της στο J2US, μεταδίδοντας όσα συμβαίνουν από τα παρασκήνια. Πάμε όμως να δούμε και τι φόρεσαν!

Ξεκινάμε με την Δέσποινα Βανδή η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα με κρόσσια, το οποίο ήταν μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Το Look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα διακοσμημένα με στρας.

Συνεχίζουμε με την Κατερίνα Στικούδη και το glam μίνι φορεμά της. Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε και νέο στυλ στα μαλλιά της, αφού ήταν μακριά και κατάξανθα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου από την άλλη ήταν πολύ εντυπωσιακή με ένα λαμπερό μάξι φόρεμα Mi-ro με τατράγωνη λαιμόκοψη, μανίκια 3/4 και σκίσιμο στο μποστινό μέρος.

Photo: Instagram

Τέλος η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε με ένα - επίσης λαμπερό - κοστούμι και ασορτί μπότες σε μαύρους και χρυσούς τόνους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ