Τα πιο χαριτωμένα πριγκιπάκια στο σχολείο - Με την εντυπωσιακή μαμά τους Σαρλίν, τον πρίγκιπα Αλβέρτο & τα backpack τους (φωτό)

Μοιάζουν πάρα πολύ στην μητέρα τους!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπως οι περισσότερες μαμάδες και μπαμπάδες, έτσι και το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό, συνόδευσε τα δίδυμα παιδιά του στην πρώτη τους ημέρα στο σχολείο.

Ο 7χρονος πρίγκιπας Ζακ και η αδελφούλα του πριγκίπισσα Γκαμπριέλα φόρεσαν τις σχολικές τους τσάντες και επέστρεψαν στα θρανιά μετά και τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Photos: Eric Mathon / Palais princier -  Instagram: @palaisprincierdemonaco

Στον λογαριασμό @royalchildren_europe - ο οποίος είναι αφιερωμένος στους μικρούς πρίγκιπες και τις μικρές πριγκίπισσες της Ευρώπης - αναδημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα το παλάτι.

Στο συγκεκριμένο κλικ βλέπουμε όλη την οικογένεια μαζί: Την πριγκίπισσα Σαρλίν, τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδάκια τους, τα οποία είναι απίστευτα χαριτωμένα.

Photo : Eric Mathon / Palais princier -  Instagram: @palaisprincierdemonaco

Η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή επιλέγοντας ένα παστέλ ροζ φόρεμα, με κάπα στο πανώ μέρος, το οποίο ήταν της εταιρείας Akris, που είναι και ένα από τα αγαπημένα fashion brands της royal. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι πέδιλα σε ανάλογο χρώμα με το ρούχο της και μικρά σκουλαρίκια. 

Ο 64χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος από πλευράς του φορούσε ανοιχτό γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο και σκούρο μπλε σακάκι.

Όσο για τα διδυμάκια - τα πιο γλυκά ίσως πριγκιπόπουλα της Ευρώπης - αυτά ήταν ντυμένα ασορτί με κόκκινα πόλο μπλουζάκια και τζιν παντελόνια. Βέβαια είχαν διαφορετικά backpack αφού της Γκαμπριέλα ήταν ροζ με στρας, ενώ του tiny διαδόχου «Σούπερ Μάριο».

Αυτό που δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε παράλληλα ήταν το πόσο πολύ μοιάζει ο Ζακ και η Γκαμπριέλα στην μαμά τους! Εκτός από τα κατάξανθα μαλλιά της - τα οποία βέβαια πλέον είναι κουρεμένα pixie και βαμμένα σε πιο λευκό-ξανθό - έχουν το ίδιο βλέμμα και τα ίδια λεπτεπίλεπτα χείλη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ