Σταυροπούλου και Χατζηπαναγιώτης έχουν πρεμιέρα στο «Αλίκη» & η Δανάη Μπάρκα έλιωσε: «Μαμά, μπαμπά είστε οι αγαπημένοι μου» (φωτό)

«Ονειρεύομαι να γίνω τόσο καλή ηθοποιός, τόσο καλός άνθρωπος»

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μια υπέροχη ανάρτηση για την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, οι οποίοι έχουν σήμερα πρεμιέρα στο θέατρο «Αλίκη» με την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι».

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από τα παρασκήνια στην οποία την βλέπουμε με την μαμά της και τον «μπαμπά» της, όπως αποκαλεί η ίδια τον ηθοποιό, αφού ο τελευταίος πέρα από το ότι είναι κολλητός και συγκάτοικος με την Βίκυ Σταυροπούλου, την βοήθησε να μεγαλώσει την κόρη της, η οποία με την σειρά της τον λατρεύει.

Στο post της διαβάζουμε: «Η Βίκυ και ο Χρήστος. ♥️ Όχι η μαμά μου κι ο «μπαμπάς μου», η Βικυ και ο Χρήστος έχουν σήμερα πρεμιέρα. Αυτό σημαίνει ότι έχω το διπλό άγχος από εκείνους κι ότι η αγωνία μου είναι στα ύψη.

Είδα πρόβα,και η περηφάνεια μου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η χαρά τους πάνω στην σκηνή,η λάμψη στα μάτια τους,το άγχος σαν πρωτάκια,η προσπάθεια τους να είναι αληθινοί,με μέτρο,με timing,με σεβασμό για τους θεατές και η ζωή που παίρνουν μόλις πατούν το πόδι τους εκεί πάνω είναι ασύλληπτα.

Γίνονται παιδιά,παίρνουν κάποιες κόλλες χαρτί και τις κάνουν ζωή. Θα μου πεις,και τι συγκινείσαι; Κάθε χρόνο δεν το ζεις αυτό; Όχι.

Κάθε χρόνο είναι αλλιώς,κάθε μέρα είναι αλλιώς..το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός κι αυτοί οι 2 άνθρωποι κάθε μέρα δίνουν το 100% τους για να καταφέρουν αυτό που ονειρεύονται εδώ και χρόνια όταν βρίσκονται στο σανίδι.

Η Βικυ κι ο Χρήστος λοιπόν,είναι οι άνθρωποι που θαυμαζω περισσότερο στον κόσμο. Γιατί δεν χάνουν το πάθος τους για τη δουλειά τους,γιατί σέβονται τους συνεργάτες τους,γιατί λατρεύουν τον κόσμο που πάει να τους τιμήσει και κάνουν τα πάντα για να περάσουν καλά,γιατί δεν παρεκκλίνουν απ την αισθητική τους και την ηθική τους,γιατί ακόμα και μετά από τόσα χρόνια τόσες παραστάσεις τόση επιτυχία παλεύουν σαν να είναι η πρώτη τους φορά στην σκηνή και δίνουν την ψυχή τους με τον ενθουσιασμό μωρού παιδιού.

Γιατί πάντα θέλουν πρώτα να είναι οι συμπαίκτες τους καλα,και μετά οι ίδιοι κο έχουν την ίδια αγωνία για όλους. Την Παρασκευή τους χειροκροτούσαμε στην πρόβα όρθιοι,εγώ θα τους χειροκροτάω όρθια μια ζωή για όλα τους. Γιατί θέλω να τους μοιάσω και να τους θαυμαζω πάντα.

Ονειρεύομαι να γίνω τόσο καλή ηθοποιός,τόσο καλός άνθρωπος, να απαντάω στις μαυρίλες με χρώμα,να μην απαντάω στην ξινίλα του καθενός,να ψάχνω πάντα το φως,να είμαι τόσο ευγενική,να ειμαι δίκαιη,να είμαι υπομονετική και πεισματάρα όπως ακριβως αυτοί οι δυο άνθρωποι. Εύχομαι να τους μοιάσω κι εύχομαι να με αγαπάνε οι συνεργάτες μου όπως αγαπάνε οι δικοί τους ,τους ίδιους.

Βικυ & Χρήστο είστε οι αγαπημενοι μου ηθοποιοι. Μαμά & μπαμπά είστε οι αγαπημενοι μου άνθρωποι. ? Σας λατρεύω & σας ευχαριστώ που είστε εσείς !».

Λίγα λόγια για την παράσταση Μπαμπάδες με Ρούμι

Πρόκειται για μία αιχμηρή σάτιρα που διακωμωδεί την ελληνική κοινωνία. Μία κοινωνία που ακόμη και σήμερα συνεχίζει να είναι δυστυχώς μεγαλύτερη από τον εαυτό της, «πιο μικρή» στη συμπεριφορά της, άπληστη, ρατσιστική, προσβλητική σε όλες τις εκδηλώσεις της.

Πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Κώστας Κόκλας, Μαρία Λεκάκη, Σοφία Βογιατζάκη και Τζόυς Ευείδη.

Συγγραφείς : Θανάσης Παπαθανασίου + Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

Φωτισμοί : Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός Σκηνογράφος: Ελίνα Δράκου

Φωτογραφίες : Γιώργος Καλφαμανώλης

Παραγωγή: ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΘΕΑΤΡ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ