Η κατάθεση της 12χρονης για τον 53χρονο που την εξέδιδε : Με απειλούσε με ένα όπλο και με βίαζε - 10 άνδρες με πήγαν σε αυτοκίνητα ή δωμάτια

Η 12χρονη βίωνε μία φρίκη στα χέρια του 53χρονου, στον Κολωνό.

Ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος στα Σεπόλια. Το 12χρονο κορίτσι εργαζόταν στο κατάστημά του, καθώς η οικογένειά της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο. Από εκεί ο 53χρονος, εντόπιζε άλλους άνδρες που ήθελαν να βιάσουν έναντι αμοιβής την ανήλικη. Για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ.  Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.
Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 53χρονου και ενός 42χρονου οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι, μόλις 12 ετών. Ο 53χρονος βαρύνεται επίσης και με το αδίκημα της μαστροπείας αφού φέρεται να εξέδιδε το κορίτσι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.
 Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω -κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τι κατέθεσε η 12χρονη

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 12χρονη, την οποία βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος στον Κολωνό, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Το πρώτο διάστημα, όταν ήταν μόνοι τους στο μαγαζί θώπευε την 12χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της. Από τον Ιούνιο η μικρή άρχισε να βιώνει χειρότερες στιγμές. 

Σύμφωνα με το Mega, όπως φέρεται να είπε η ανήλικη, την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες  που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Η δικηγόρος, αποκάλυψε μιλώντας στο Mega πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που βίωνε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου. Συγκεκριμένα, το συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης είδε τα μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό της η 12χρονη από τον δράστη, τα οποία η δικηγόρος τα χαρακτήρισε σοκαριστικά.

«Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν πήραν το παιδί, πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία. Θεωρώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί», είπε η δικηγόρος της οικογένειας.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Έντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης ενώ είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με την 12χρονη.

Στα κρατητήρια ο κατηγορούμενος 

Ο 53χρονος δράστης παραμένει αμίλητος στα κρατητήρια, ενώ σήμερα, Δευτέρα (10/10) αναμένεται η απολογία του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ