Συγκλονιστικό βίντεο από τις εκρήξεις στο Κίεβο: Κοπέλα δέχεται χτύπημα από το ωστικό κύμα ενώ περπατάει

«Μείνετε στα καταφύγια, η απειλή συνεχίζεται» το μήνυμα του δημάρχου του Κιέβου

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή των ισχυρών εκρήξεων - αντίποινα του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κίεβο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, σε αυτό καταγράφεται μία νεαρή κοπέλα να περπατάει στους δρόμους του Κιέβου εμφανώς σοκαρισμένη από όσα συμβαίνουν μετά από αρκετούς μήνες στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Ξαφνικά και σε σχετικά μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρισκόταν η κοπέλα, ακούγεται ο ήχος και φαίνεται μια λάμψη από έκρηξη με το ωστικό κύμα να «χτυπάει» το κορίτσι το οποίο φαίνεται, ευτυχώς, να μην τραυματίζεται.

 

 

Λίγη ώρα μετά τις εκρήξεις ο δήμαρχος του Κιέβου κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να παραμείνουν στα καταφύγια καθώς, όπως είπε, «η απειλή συνεχίζεται». «Η πρωτεύουσα δέχεται επίθεση από Ρώσους τρομοκράτες. Οι πύραυλοι χτύπησαν στο κέντρο της πόλης. Ο συναγερμός και η απειλή συνεχίζονται. Απευθύνω έκκληση στους κατοίκους του Κιέβου να μείνουν στα καταφύγια όσο ισχύει ο συναγερμός.

Αν δεν υπάρχει ανάγκη, καλύτερα να μην κυλοφορήσετε σήμερα. Οι κεντρικοί δρόμοι έχουν αποκλειστεί από αστυνομικούς ενώ επιχειρούν τα συνεργεία διάσωσης» έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, ο Βιτάλι Κλίτσκο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ