Πρεμιέρα για την Μαρία Κορινθίου στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα - Το φούξια jumpsuit και οι Δίδυμοι - «τους έχω μια αγάπη» (φωτό & βίντεο)

Ο παρουσιαστής την καλωσόρισε στην εκπομπή

Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται από σήμερα και επισήμα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε το πρωί της Δευτέρας στο πλατφό, την νέα συνεργάτιδά του λέγοντας: «Η εκπομπή έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα infotainment και αυτό δεν αλλάζει όμως η Μαρία θα βοηθά στα γυναικεία θέματα, στη μόδα, στα ζώδια τη μαγειρική».

Ακόμα ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε ότι «η Μαρία είναι φίλη, είναι αγωνίστρια, ήρθε από το εξωτερικό, άκουσε και εκείνη πολλά όμως δούλεψε πολύ και απέδειξε πως είναι άξια».

Από πλευράς της η Μαρία Κορινθίου «Αισθάνομαι υπέροχα. Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Είσαι και Δίδυμος κι έχω μια αγάπη στους Διδύμους».

Η αγαπημένη ηθοποιός φορούσε μια φούξια jumpsuit με ένα ώμο, η οποία είχε ένα μικρό κόψιμο στην κοιλιά, ενώ είχε τα μακριά, μαύρα μαλλιά της κάτω.

 

 

Σε post που έκανε στο Instagram έγραψε: Με το αγόρι μου το καινούργιο, το καλό, το έγκριτο, το πρωινό, το διδυμάκι! Αισθάνομαι υπέροχα που με έχει αγκαλιά και με κρατάει από το χέρι!!!!
@gliagas ????? Καλή μας αρχή γεμάτη φως και τεράστια αληθινά χαμόγελα!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

Την Μαρία Κορινθίου καλωσόρισε στο «Πρωινό» και ο ANT1 με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του καναλίου στο Instagram που έγραφε: «Καλώς ήρθες Μαρία! ?».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ