Βασίλης Ζούλιας: «Ήταν μια πορεία roller coaster με αποκορύφωμα το πήδημα στο κενό - στιγμή απόλυτης απελπισίας» (βίντεο)

Όσα είπε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας στο «Πάμε Δανάη»

Ο Βασίλης Ζούλιας διηγήθηκε στο «Πάμε Δανάη!» μικρές ιστορίες από μεγάλες στιγμές της ζωής του.

«Τη δεκαετία του 1970 σε ένα αποκριάτικο πάρτι, τα παιδάκια είχαν ντυθεί καουμπόυδες και ινδιάνοι. Εγώ κόπιαρα Σειληνό από το “Μαριχουάνα στοπ”» θυμάται χαρακτηριστικά ο αγαπημένος σχεδιαστής και συνεχίζει περιγράφοντας την πρώτη του φωτογράφηση, η οποία έγινε όταν ήταν 15 χρόνων, στην ταράτσα του σπιτιού του, μαζί με τις φίλες του.

«Σήμερα που βλέπω τις φωτογραφίες από την ταράτσα γελάω αλλά αυτό έδειξε την μετέπειτα πορεία μου» λέει ο ίδιος, ενώ αποκαλύπτει πως στην πρώτη του δουλειά έφτιαχνε κουμπότρυπες.

Στη συνέχεια, ο κ. Ζούλιας αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Billy Bo, με τον οποίο συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα club και του είπε πως θέλει να δουλέψει στο μαγαζί του.

Θυμάται χαρακτηριστικά πως το 1982 στη Μύκονο, ο Billy Bo ζήτησε από μία τσιγγάνα να του πει τη μοίρα του. «Θα πεθάνεις στην ηλικία του Χριστού με τα μαρτύρια του Χριστού» είπε η τσιγγάνα, κάτι που όντως συνέβη, όπως επιβεβαιώνει και ο σχεδιαστής στην εκπομπή του MEGA.

Ο Βασίλης Ζούλιας είχε αναλάβει καθήκοντα fashion editor στο περιοδικό «Γυναίκα». Την απόφαση αυτή την είχε πάρει η Λάουρα ντε Νίγκρις το 1984.

«Στη φωτογράφιση της Έλενας Κουντουρά, ως Όντρεϊ Χέμπορν, η Έλενα είπε: “Καλά θα με κάνετε έτσι άσχημη;”. Μ’ αυτές τις φωτογραφίες έκανε καριέρα στο Παρίσι» αναφέρει ο ίδιος.

Ο σχεδιαστής μίλησε και για τη σχέση του με τις ουσίες, αποκαλύπτοντας πως ξεκίνησε στα 15 του και κράτησε έως τα 29 του χρόνια. «Ήταν μια πορεία roller coaster με αποκορύφωμα το πήδημά μου στο κενό από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όταν με συνέλαβαν για μικροποσότητα ουσιών» αναφέρει.

Περιγράφει πως όταν άκουσε μέσα στην αίθουσα τη λέξη φυλάκιση, βγήκε έξω να χαιρετήσει τη μητέρα του. «Αισθάνθηκα ένα βουητό στο κεφάλι μου και χωρίς να μπορέσει να με σταματήσει κανείς έφυγα στο κενό. Ήταν στιγμή απόλυτης απελπισίας» προσθέτει.

 Golden Globes

Δεν είναι λίγες οι φορές που διασημότητες του Χόλιγουντ έχουν επιλέξει δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια για να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί.

«Το 2018 στα Golden Globes η Άλισον  Μπρι με το ρούχο που δημιούργησα μπήκε στη λίστα με τις τοπ 5 καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς» αναφέρει ο σχεδιαστής, ενώ αποκαλύπτει πως μία δημιουργία του, συγκεκριμένα ένα κίτρινο oversized σακάκι που φορέθηκε στη δημοφιλή σειρά «Emily in Paris» πούλησε πάνω από 250 κομμάτια.

Ολοκληρώνοντας, ο Βασίλης Ζούλιας είπε πως αυτή την περίοδο ετοιμάζει ρούχα για την ηθοποιό Κιμ Κατράλ για το καινούριο της σίριαλ στο Netflix με τίτλο «Glamorous».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ