Κολωνός: Προθεσμία για την απολογία του πήρε ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη επί πέντε μήνες (βίντεο)

Παρέμεινε σιωπηλός κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις

Νέα προθεσμία για την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, έλαβαν από τον 33ο Τακτικό Ανακριτή οι δύο άντρες 42 και 53 ετών, που συνελήφθησαν την Παρασκευή μετά από ένταλμα των δικαστικών αρχών για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης σε βάρος 12χρονου κοριτσιού.

Ο 53χρονος θεωρούμενος ως βασικός κατηγορούμενος καθώς του αποδίδεται ότι βίαζε και εκπόρνευε το παιδί, παρέμεινε σιωπηλός κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έκαναν δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 53χρονος, που έχει κατάστημα στην Αθήνα, βίαζε το κοριτσάκι από τον περασμένο Απρίλιο υπό την απειλή όπλου και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Του καταλογίζεται επίσης πως μέσω αναρτήσεων των επίμαχων βίντεο εντόπιζε "πελάτες" για το παιδί.

Το κοριτσάκι φέρεται να έκανε εργασίες στο κατάστημα του 53χρονου για να κερδίζει χαρτζιλίκι, όπου εργαζόταν και η μητέρα της ως καθαρίστρια.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι και βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.'α.

Δείτε επίσης: Η κατάθεση της 12χρονης για τον 53χρονο που την εξέδιδε : Με απειλούσε με ένα όπλο και με βίαζε - 10 άνδρες με πήγαν σε αυτοκίνητα ή δωμάτια

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε η ανήλικη

Το έγκλημα διαρκείας αποκαλύφθηκε στις αρχές Αυγούστου.  «Το παιδί βρισκόταν διακοπές σε συγγενικό σπίτι. Από τους συγγενείς διαπιστώθηκε ότι στο κινητό του υπήρχαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο κύριο ο οποίος είναι κατηγορούμενος και αμέσως ενημέρωσαν την μητέρα και το έφεραν το παιδί στην Αθήνα και η μητέρα με το παιδί με τις βαλίτσες μάλιστα στο χέρι από εκεί που ήταν πήγε στο Ανηλίκων και έκανε την καταγγελία», δήλωσε, σύμφωνα με το MEGA η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Έντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, είδαν τις συνομιλίες που είχεμε παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Μητέρα 12χρονης: «Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, εγώ η ίδια θα τον θάψω»

Η μητέρα του κοριτσιού  μιλώντας στον Alpha είπε: «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω».

Η ίδια ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου, προσθέτοντας ότι η κόρη της είναι φοβισμένη, ωστόσο δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε.

Θεοδωρικάκος: Η έρευνα της Αστυνομίας για τη δράση του 53χρονου θα φτάσει μέχρι το τέλος

Μέχρι το τέλος θα φτάσει η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση του 53χρονου, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης κοπέλας,  αναφέρει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα ο  έγραψε:«Η σύλληψη του 53χρονου στον Κολωνό, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα επαγγελματισμού και αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας. Η παιδοφιλία και η κακοποίηση παιδιών αποτελούν τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα. Αυτονόητο είναι πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και πως στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως. Τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Η νοσηρότητα και ο σκοταδισμός δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ