Αυτή η νύχτα μένει: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Στρατής Βαρδάρης, χορεύει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο & αμέσως έγινε viral στα social media

Ξεσάλωσε το Twitter, στην πρεμιέρα της σειράς. 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η νέα πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Τη σκηνοθεσία της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Η υπόθεση 

Αγρίνιο 1984. Νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο». 

Ένα ζεϊμπέκικο. Πίστα, καψούρικα τραγούδια, λουλούδια, πιάτα, αλκοόλ... η λαγνεία της νύχτας. Δύο γυναίκες που αναζητούν την τύχη τους φτάνουν στο Αγρίνιο. Λάθη του παρελθόντος ζωντανεύουν. Καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται. Δύο άντρες που καίγονται από τις αναμνήσεις έρχονται αντιμέτωποι.

Συγκρούονται μέχρι τέλους. Χιλιάδες ψέματα ψάχνουν την αλήθεια τους. Το σκληρό πρόσωπο της εκδίκησης οδηγεί σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.       

 

 

 

 

Το «Όνειρο» είναι ο ναός της νύχτας, το σπίτι των ηρώων, το μπουζουξίδικο που ανοίγει για να υποδεχτεί και να αγκαλιάσει τον καημό, την καψούρα, το λυγμό, τον έρωτα, τη ζωή ξεγυμνωμένη από τα «πρέπει» της ημέρας. Κάθε μέρα, εξάλλου, τη νύχτα περιμένουμε για να χαθούμε στο όνειρο.

Το σκοτάδι της νύχτας κρύβει ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια, πόνο, πάθη και δίψα για ζωή. Ανθρώπους συχνά καθαρότερους από την υποκρισία της ημέρας. Αυτοί οι άνθρωποι με την αγάπη, τη συμπόνια, την ελπίδα και τη συγχώρεση μπορούν να καταφέρουν να ξεφύγουν από τη μοίρα τους και να βγουν στο φως.  

Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

Το twitter απόλαυσε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, όπως και πολλές από τις σκηνές του, ενώ τους πιο... παλιούς τους έπιασε μελαγχολία και αναπολούσαν τις εποχές εκείνες. Της δεκαετίας του '80, της αφθονίας, της ξενοιασιάς, του ΠΑΣΟΚ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την εμφάνισή του στη σειρά ως Στρατής Βαρδάρης, χορεύοντας ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και αμέσως έγινε viral στα social media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ