H Rihanna μας δείχνει τα «μυστικά» της για το σωστό contouring

Η Rihanna δεν είναι μόνο εξαιρετική τραγουδίστρια, αλλά και επιχειρηματίας και μας μύει και σε μυστικά ομορφιάς. 

Η Rihanna λατρεύει τη μόδα αλλά και τα προϊόντα καλλυντικών γι' αυτό και έχει αφιερωθεί σε αυτά τα δύο, με το brand της Fenty Beauty να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος μας μύει στο σωστό contouring και δίνει μικρά tips, για το πως μπορούμε να το κάνουμε εφαρμόζουμε σωστά στο πρόσωπό μας και να το κάνουμε πιο συμμετρικό, μόλις σε 60 δευτερόλεπτα. 

instagram/badgalriri

Ένα από τα μυστικά της είναι ότι χρησιμοποιεί κρεμώδες contouring για να δείχνει το πρόσωπό της πιο φρέσκο, νεανικό και καθόλου μα καθόλου βαρύ. Αρχικά βάζει μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στο χέρι της και το ζεσταίνει στην παλάμη τρίβοντάς το.



Απλώνει το προϊόν ψηλά στα ζυγωματικά στο πηγούνι, στους κροτάφους για να στενέψει το πρόσωπό της και επιλέγει σφουγγαράκι, γιατί θεωρεί ότι το καλό blending είναι το «κλειδί» για τέλειο look και contouring.

Φυσικά για να κλειδώσει το μακιγιάζ της και να είναι πιο σταθερό χρησιμποιεί setting powder με πινέλο και το απλώνει στη ζώνη Τ, δηλαδή στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ