Συγκινεί η Ελένη Ράντου: «Η μητέρα μου έχει άνοια - με αναγνωρίζει πιο πολύ στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”»

«Στην αρχή ντρεπόμουν να το βλέπω συνέχεια..»

Σε μια συγκινητική εξολόγηση προχώρησε η Ελένη Ράντου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην «Lifo» με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Το Πάρτυ της Ζωής μου» στην οποία πρωταγωνιστεί, με την ίδια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και στην μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια.

Μιλώντας για τα προβλήματα που δημιούργησε στον καλλιτεχνικό χώρο η πανδημία η Ελένη Ράντου είπε ότι «αυτά τα δυο χρόνια πέρασαν πολύ δύσκολα, είχα γυρίσματα για την τηλεόραση, αλλά ήταν η συνθήκη δύσκολη, δυσκίνητη και δεν ένιωσα καλά, γιατί όταν κάνεις μια δουλειά ελευθερώνεσαι, ενώ εμείς ήμασταν σε ένα στούντιο στο -4. Είμαι και κλειστοφοβική και, αντί να ελευθερωθώ, πνίγηκα, πέρασα αυτό το διάστημα με πολλή εσωστρέφεια και δυσκολία και βούλιαξα σε φόβους και μαύρες σκέψεις».

Και πρόσθεσε ακόμα: «Δεν το έχω γεμίσει με την κωμωδία το θέατρο. Άλλη δουλειά η μία, άλλη η άλλη, και αυτό το κατάλαβα με τα χρόνια, ότι δεν θα σου φέρει κόσμο η τηλεόραση, τίποτα δεν θα σου φέρει, και αν το κάνει, θα είναι για μια στιγμή. Αν δεν αποκτήσεις στίγμα θεατρικό, δεν θα έρθει ο κόσμος επειδή παίζεται ακόμα το ‘’Κωνσταντίνου και Ελένης’’».

Αναφερόμενη στην μητέρα της η ηθοποιός συγκίνησε λέγοντας:  «Εμένα με συγκινεί γιατί η μητέρα μου, που έχει άνοια, εκεί με γνωρίζει πιο πολύ. Στην αρχή ντρεπόμουν να το βλέπω συνέχεια.  Ξέρεις, είχαν μια ελευθερία τα πράγματα και έναν ερασιτεχνισμό και σήμερα μπορείς να δεις χωρίς ενοχές την πρόθεση της δουλειάς, όχι το αποτέλεσμα.

Και μέσα στον χρόνο θα δεις ότι οι άνθρωποι που έχουν επιβιώσει είχαν πρόθεση σωστή, όχι απαραίτητα αποτέλεσμα. Μπορεί να κάνεις μια εξαιρετική δουλειά αλλά σε βάθος χρόνου να σε προδώσει η πρόθεσή της, οι δουλειές που καβάλησαν τον χρόνο είχαν μέσα ένα ‘‘γουστάρω’’».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ