Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα μου, μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, επειδή ξενύχτησα - Οι «δαίμονες» κυνηγούν την super star

Τοξική η σχέση της διάσημης τραγουδίστριας και με τη Λιν Σπίαρς

Ένα ατελείωτο κουβάρι από δράματα και τραύματα είναι η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Το τελευταίο κεφάλαιο βρίσκει την διάσημη τραγουδίστρια να ισχυρίζεται ότι η μητέρα της, Λιν Σπίαρς, τη χαστούκισε κάποτε πάρα πολύ δυνατά επειδή έμεινε έξω μέχρι αργά, ενώ εκείνη φρόντιζε τους δύο γιους της τραγουδίστριας.

«Η πρώτη φορά που έφαγα χαστούκι ήταν τη μια νύχτα, που η Πάρις Χίλτον και η Λίντσεϊ Λόχαν με άφησαν στο σπίτι μου, στην παραλία με τα μωρά μου», ισχυρίστηκε η 40χρονη τραγουδίστρια σε μια ανάρτηση στο Instagram, την οποία διέγραψε στη συνέχεια.  «Η μητέρα μου πρόσεχε τον Jayden και τον Preston... Ναι, γλεντούσα μέχρι τις 4 το πρωί και η μητέρα μου τσαντίστηκε! Μπήκα μέσα, με κοίταξε και με χτύπησε τόσο δυνατά που δεν θα το ξεχάσω ποτέ!». 

Η τραγουδίστρια του «Toxic» ισχυρίστηκε ακόμη ότι το περιστατικό συνέβη, αφού ο Κέβιν Φέντερλάιν, με τον οποίο έχει αποκτήσει τα δύο της παιδιά, την εγκατέλειψε, σύμφωνα με την Page SixΗ νικήτρια των Grammy «έκλεισε» την ανάρτησή της, η οποία περιείχε ένα κλιπ με την Τζένιφερ Λόπεζ να χαστουκίζει την Τζέιν Φόντα στο «Monster-in-law», λέγοντας ότι «δεν θα μάθει ποτέ πώς είναι να χτυπάς κάποιον στο πρόσωπο». Την περασμένη εβδομάδα, η Λιν Σπίαρς ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της και την παρακάλεσε να ξεμπλοκάρει το τηλέφωνό της για να μπορέσουν να μιλήσουν.

«Λυπάμαι τόσο πολύ για τον πόνο σας! Λυπάμαι εδώ και χρόνια!», έγραψε η μητέρα της. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν φάνηκε διατεθειμένη να τη συγχωρήσει.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ