Μαρί Σαντάλ: Η κόρη της Μαρία - Ολυμπία & η «νύφη» της Isabella Massenet με τις νέες μεταξωτές πιτζάμες του brand της (φωτό)

Κατασκευασμένες από το πιο απαλό ιταλικό μετάξι!

Η Μαρί Σαντάλ παρουσιάζει τις νέες πιτζάμες του brand της και φυσικά ένα από τα μοντέλα είναι η αγαπημένη της κόρη Μαρία - Ολυμπία.

Άλλωστε η 26χρονη ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και συνεργάζεται με μεγάλα όνόματα όπως οι οίκοι Louis Vuitton και Aquazzura. Το 2017 δε είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Dolce & Gabanna, ενώ έχεις επίσης ποζάρει σε γνωστά περιοδικά όπως η Teen Vogue.

Η αγάπη της για την μόδα σίγουρα είναι κάτι που μοιράζεται με την μητέρα της, η οποία έχει το δικό της brand με βρεφικά και παιδικά ρούχα. Ωστόσο πλέον κυκλοφορούν και πιτζάμες για ενήλικες!  

Το δεύτερο μοντέλο της Μαρί Σαντάλ, όπως βλέπουμε και στην σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram δεν είναι άλλο από την Isabella Massenet, η οποία ασχολείται επίσης επαγγελαμτικά με το modeling. Η «χρυσή» κληρονόμος του Net-a-Porter πέρα από μοντέλο είναι και η σύντροφος του γιου της σχεδιάστριας Αχιλλέα - Ανδρέα.

Σε φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου στο Instagram βλέπουμε τα δύο κορίτσια να ποζάρουν φορώντας τις μεταξωτές, πουά πιτζάμες.

Σε ανάρτηση που έχει γίνει στην επίσημη σελίδα του brand διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «Σας παρουσιάζουμε τη συλλογή με πουά πιτζάμες από μετάξι Marie-Chantal. Κατασκευασμένες από το πιο απαλό ιταλικό μετάξι, οι must-have πιτζάμες της MC έχουν την αποκλειστική μας πουά στάμπα και διατίθενται σε ροζ και ιβουάρ – το τέλειο δώρο για κάποιον ξεχωριστό ή για τον εαυτό σας».

Στο post συμπληρώνεται ότι «η συλλογή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία Online, μέσω συνδέσμου στο bio, για παράδοση από τις 24 Οκτωβρίου. Συνδυάστε τες με την πρόσφατα λανσαρισμένη, εξαιρετικά απαλή ρόμπα μας από κασμίρι Angel Wing - το τέλειο, χουχουλιάρικο κομμάτι για να το φοράτε στο σπίτι».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ