Οι τρείς γυναίκες του ζωδιακού που δεν ανέχονται τοξικούς συντρόφους

Θα τους στείλουν από εκεί που ήρθαν!

Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού δεν σηκώνουν πολλά πολλά… 

Αν ένας άντρας προσπαθήσει να τις καταπιέσει, να τις «πνίξει», να τις χειραγωγήσει, να φέρει το απόλυτο δράμα στην σχέση τους και γενικότερα να έχει οποιασδήποτε μορφής τοξική συμπεριφορά, τότε εκείνες θα του δώσουν τα παπούτσια στο χέρι χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Όπως γράφει το astrology.gr, απλά δεν «μασάνε» και δεν θα δεχτούν καμία συγγνώμη ή μεταμέλεια. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιες τρείς κυρίες του ζωδιακού μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μα πάει ο τοξικός τύπος να τα βάλει με Διδυμίνα; Χαμένος από τα αποδυτήρια θα είναι… Και αυτό γιατί μιλάμε για μια γυναίκα η οποία είναι ανεξάρτητη, ελεύθερη και γενικότερα χαλαρή. Δεν αντέχει καμία καταπίεση, ζήλεια, έλεγχο κτλ. Αν ο σύντροφός της είναι νάρκισσος, τότε πολύ απλά εκείνη θα τον στείλει από εκεί που ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν αστειεύεται, δεν ανέχεται το παραμικρό και κόβει κάθε επαφή και επικοινωνία. Neeeext!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γυναίκα Τοξότης είναι η χαρά της ζωής. Και θα πάει ο μίζερος και τοξικός τύπος να της χαλάσει την θετική αύρα και την καλή διάθεση; Λάθος τον πληροφορήσανε. Να πάει αλλού να κάνει τα «παιχνίδια» του. Εκεί που ίσως και να έχουν μια πιθανότητα να πιάσουν γιατί στην γυναίκα Τοξότη, αυτά δεν περνάνε. Τα κόβει μαχαίρι από την πρώτη στιγμή. Και μαζί με αυτά, κόβει και στον τοξικό σύντροφο τον αέρα και τον στέλνει για βρούβες. Άσε μας αγοράκι μου που θα κάτσει η Τοξοτίνα να σε ανεχτεί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και αν οι άλλες δυο κυρίες που αναφέραμε είναι απόλυτες στο κομμάτι ελευθερία και ανεξαρτησία, πού να δεις πόσο απόλυτη είναι η γυναίκα Υδροχόος. Αν τολμήσεις να κάνεις το λάθος να την περιορίσεις, να την ζηλέψεις, να την «πνίξεις» ή γενικότερα να της γίνεις… μπελάς, δεν θα σου κόψει απλά τον βήχα, θα σε κάνει να τρέχεις και όπου φύγει φύγει… Η τοξικότητα σε οποιαδήποτε μορφή της δεν είναι ανεκτή από την γυναίκα Υδροχόο, γι’ αυτό καλύτερα ένας τέτοιος χαρακτήρας, να πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία να «παίξει» και να μην τα βάλει μαζί της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ