Ράσελ Κρόου: Σώζει από «λουκέτο» μικρό βιβλιοπωλείο στο Νόργουιτς της Αγγλίας - Έκανε δωρεά 5.000 αγγλικών λιρών

Η διευθύντρια του βιβλιοπωλείου άρχισε εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και το χρηματικό ποσό που είχε θέσει ως στόχο ήταν 15.000 αγγλικές λίρες

Η Λεάνε Φριντ, η οποία ζει στο Σπρόουστον στο Νόργουιτς, άρχισε εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε μία προσπάθεια να σώσει το βιβλιοπωλείο της, Bookbugs And Dragon Tales:

Το χρηματικό ποσό που είχε θέσει ως στόχο ήταν 15.000 αγγλικές λίρες, και λίγες ώρες αργότερα έλαβε το 1/3 του στόχου της από τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Gladiator»! Η διευθύντρια του ανεξάρτητου βιβλιοπωλείου μίλησε για το σοκ και την έκπληξή της, όταν έλαβε δωρεά 5.000 αγγλικών λιρών από τον ηθοποιό Ράσελ Κρόου μέσω crowdfunding, της χρηματοδότησης δηλαδή με τη συγκέντρωση χρημάτων από μεγάλο αριθμό ατόμων μέσω του διαδικτύου.

«Ο Ράσελ Κρόου έκανε τη δωρεά σχεδόν μετά από 10 λεπτά και ήμασταν στο κρεβάτι εκείνη τη στιγμή» είπε η Λεάνε Φριντ στο πρακτορείο ειδήσεων PA. «Ο σύζυγός μου και εγώ σοκαρίστηκαμε, μείναμε έκπληκτοι και ενθουσιαστήκαμε, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν πει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα και ήταν τόσο γενναιόδωροι και μας έκαναν να νιώσουμε τόσο πολύτιμοι» πρόσθεσε.

Η Λεάνε Φριντ είπε ότι «η πανδημία έφερε πολλά εμπόδια, χρειάστηκε να μειώσω τις ώρες του προσωπικού μας και να δουλεύω περισσότερο η ίδια – οπότε ο λόγος που ξεκινήσαμε την εκστρατεία είναι επειδή θα με ελευθερώσει λίγο για να αρχίσω να ερευνώ το ενδεχόμενο χρηματοδότησης. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι περισσότερα παιδιά θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε βιβλία» εξήγησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ