Σία Κοσιώνη: Με σύνολο φίδι print σε γήινα χρώματα - Η σπάνια έξοδος της στο Ηρώδειο (φωτό)

Σε παιδική παράσταση με τον γιο της που είχε γενέθλια... 

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού έδωσε το παρών το βράδυ της Δευτέρας 10/10, η Σία Κοσιώνη μαζί με τον μονάκριβο γιο της, Δήμο όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Οδύσσεια» της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Για την παρουσία της στον χώρο, επέλεξε ένα σύνολο σε γήινους τόνους, με ένα παντελόνι σε snakeskin μοτίβο και ένα λινό σοκολά luce pilot σακάκι ''ήσυχο''.

Το συνδύασε με λευκό πουκάμισο, nude τσάντα με μακρύ λουράκι και τα αγαπημένα της χρυσά σκουλαρίκια κρίκους Cartier.

Η δημοσιογράφος διατήρησε το μακιγιάζ της απαλό με λίγο χρώμα στα χείλη και καφέ μολύβι στα μάτια. Χτένισε τα μαλλιά της σε απαλούς κυματισμούς και ολοκλήρωσε το look της με χρυσούς κρίκους στα αυτιά.

Να σημειώσουμε πως ο μικρούλης της, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου είχε τα γενέθλιά του και έγινε πέντε χρονών. Έτσι μαμά και γιος αποφάσισαν να κάνουν κάτι όμορφο για την τόσο ξεχωριστή ημέρα. 

Μάλιστα η  κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέβασε στο Instagram  της μία φωτογραφία, στην οποία κρατάει αγκαλιά το μοναχογιό της. 

 

 

Στη λεζάντα γράφει: '' Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κυρίως γιατί θέλω να είμαι διαρκώς προετοιμασμένη για όλα. Αυτό το πλάσμα ξεκίνησε τις εκπλήξεις από τότε που γεννήθηκε καθώς αποφάσισε να έρθει στον κόσμο νωρίτερα. Έκτοτε, κάθε μέρα είναι μια έκπληξη κι εγώ έμαθα πια να ανυπομονώ για την επόμενη. Είναι το ένα εκατομμυριοστό από όσα με έχει μάθει πέντε χρόνια τώρα. Χρόνια πολλά αγόρι μου!''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ