Paris Hilton: «Στο οικοτροφείο μου έκαναν με την βία “γυναικολογικές εξετάσεις” - αναγκαζόμουν να ανοίγω τα πόδια μου...» (βίντεο)

Μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη στο Provo Canyon

Η Paris Hilton μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη στο σχολείο Provo Canyon της Γιούτα, με την «χρυσή» κληρονόμο να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μέλη του προσωπικού έκαναν σε εκείνη και σε άλλες μαθήτριες «εξετάσεις τραχήλου της μήτρας».

Σε βιντεοσκοπημένη συνέντεξη στους New York Times η Paris είπε ότι «ηξερα ότι θα ήταν χειρότερο από οπουδήποτε αλλού. Υποτίθεται ότι ήταν σχολείο, αλλά τα μαθήματα δεν ήταν καθόλου στο επίκεντρο. Από τη στιγμή που ξυπνούσα μέχρι τη στιγμή που πήγαινα για ύπνο όλη μέρα ούρλιαζαν στο πρόσωπό μου, φωνάζοντας μου, τα βασανιστήρια ήταν συνεχή».

 

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι: «μου έκαναν με την βία εξετάσεις του τραχήλου της μήτρας. Αυτό γινόταν πολύ αργά το βράδυ γύρω στις 3 με 4 τα ξημερώματα. Έπαιρναν εμένα και άλλα κορίτσια σε αυτό το δωμάτιο και μας έκαναν ιατρικές εξετάσεις. Δυο διαφορετικά μέλη του προσωπικού μας έβαζαν να ξαπλώσουμε στο τραπέζι και έβαζαν μέσα μας τα δάχτυλά τους.

 

Δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά σίγουρα δεν ήταν γιατροί. Και ήταν πραγματικά τρομακτικό και ήταν κάτι που πραγματικά είχα απωθήσει για χρόνια. Αλλά τώρα επανέρχεται συνέχεια και το σκέφτομαι. Και τώρα σκεπτόμενη ως ενήλικας, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση».


Σε σχετική ανάρτηση που έχει κάνει στο Twitter η ίδια αναφέρει: «Ανοίχτηκα σε βίντεο των @NYTimes και μίλησα για κάτι που δεν έχω συζητήσει ξανά. Στο οικοτροφείο Provo Canyon ​άνδρες του προσωπικού με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα και με οδηγούσαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο, κάνοντάς μου "γυναικολογική εξέταση". ​​​​​​

Μετά από στερήσεις ύπνου και βαριά φαρμακευτική αγωγή, δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Αναγκαζόμουν να ξαπλώσω σε ένα τραπέζι, να ανοίγω τα πόδια μου και να υποβάλλομαι σε "γυναικολογική εξέταση". Έκλαιγα, καθώς με κρατούσαν και μου έλεγαν "Όχι! Σκάσε. Κάνε ησυχία. Σταμάτα να αντιστέκεσαι, αλλιώς θα πας στην απομόνωση".


Ήταν επαναλαμβανόμενη εμπειρία, όχι μόνο για μένα, αλλά και για άλλους επιζώντες. Με βίασαν και κλαίω καθώς το γράφω, γιατί κανένας, ειδικά ένα παιδί, δεν πρέπει να κακοποιείται σεξουαλικ. Μου έκλεψαν τα παιδικά μου χρόνια και με σκοτώνει που αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει και σε άλλα αθώα παιδιά».

Η ίδια ανέφερε ακόμα ότι ήθελε να μιλήσει με σκοπό «θεραπευτεί και να βοηθήσει να έρθει το τέλος αυτής της κακοποίησης».

Σε ανάλογο post στο Instagram η Paris, η οποία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να κλείσει Provo Canyon, έγραψε: «Είμαι ενοχλημένη, εξοργισμένη και συντετριμμένη, αλλά ελπίζω ότι αυτό θα οδηγήσει τελικά σε αλλαγή. Το σχολείο Provo Canyon θα βγει με μια δήλωση δημοσίων σχέσεων λέγοντας ότι έχει αλλάξει. Αυτό το παιδί άξιζε κάτι καλύτερο.


Και τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά που είναι κλειδωμένα σε ιδρύματα θεραπείας χρειάζονται τη βοήθειά μας. Απαιτώ να αναλάβετε δράση, με καλή πίστη, και να κλείσετε το Provo Canyon School μέχρι την 1η Απριλίου 2023 (την πρώτη ημέρα του Εθνικού Μήνα Κακοποίησης Παιδιών). Παρακαλώ βοηθήστε με να διαδώσω το μήνυμα».

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη πολυεκατομμυριούχος είχε αποκαλύψει το 2020, μέσα από το ντοκιμαντέρ «This is Paris», τα όσα είχε ζήσει στο οικοτροφείο που την είχαν στείλει οι γονείς της όταν ήταν 16 ετών, επειδή ήταν «ατίθαση». Η Hilton έμεινε εκεί για 11 μήνες μέχρι που έγινε 18 ετών και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ