Πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδίας: Δέχτηκε απειλές για την ζωή της - Την πήραν άρον άρον από τη φοιτητική εστία που διέμενε (φωτό - βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στο παλάτι της Ολλανδίας...

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας αποκάλυψαν ότι η 18χρονη κόρη τους δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορεί ελεύθερα έξω λόγω της πιθανότητας επίθεσης ή απαγωγής.

Η πριγκίπισσα Αμαλία μετακόμισε από τη φοιτητική της εστία στο Παλάτι του Άμστερνταμ και επέστρεψε στο σπίτι της στη Χάγη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

 

Οι γονείς της έδωσαν λεπτομέρειες σε μια ασυνήθιστα συναισθηματική συνέντευξη τύπου με τον Τύπο, κατά τη διάρκεια κρατικής επίσκεψης στη Σουηδία.

 

Τα μάτια της βασίλισσας Μάξιμα βούρκωσαν καθώς περιέγραφε τις "δύσκολες συνέπειες".

 

 

 

"Δεν υπάρχει φοιτητική ζωή γι' αυτήν, όπως για άλλους", πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Αμαλία άρχισε να σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ από τον Σεπτέμβριο και είχε μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα. Τώρα όμως, σύμφωνα με την βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, η ανησυχίες για την ασφάλειά της την ανάγκασαν να επιστρέψει στο βασιλικό παλάτι Huis Ten Bosch στη Χάγη.

 

 

Έγινε πολύς ''θόρυβος'' για την έφηβη που μετακόμισε σε κοινόχρηστη φοιτητική εστία και συνέχισε τις σπουδές της στην πολιτική, την ψυχολογία, το δίκαιο και τα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.

Η Αμαλία, η οποία γίνεται 19 ετών τον Δεκέμβριο, θεωρείται από πολλούς στην Ολλανδία ως μια σχετικά προσγειωμένη royal, σύμφωνα με το BBC

 

Σε μια αυτοβιογραφία που κυκλοφόρησε με αφορμή τα 18α γενέθλιά της, η πριγκίπισσα Αμαλία μίλησε για την ψυχική της υγεία και είπε ότι συχνά μιλάει σε ψυχολόγο.

 

Χωρίς καν να έχει περάσει το μισό του πρώτου εξαμήνου, η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών σήμαινε ότι η πριγκίπισσα Αμαλία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αυτή τη χαλαρή φοιτητική ζωή.

Η οικογένειά της ελπίζει ότι τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας είναι μόνο προσωρινά.

Η βασίλισσα Μάξιμα δήλωσε στους δημοσιογράφους στη Σουηδία ότι είναι περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο η πριγκίπισσα Αμαλία αντιμετωπίζει την κατάσταση και απέτισε φόρο τιμής στη γενναιότητά της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ