Η LUISANT φωτίζει την ελληνική & παγκόσμια αγορά κοσμήματος - Δείτε όλη την σειρά σε υπέροχα δεσίματα, με πολύτιμες πέτρες (φωτό)

Οι πέτρες σκαλίζονται στο χέρι με μεγάλη προσοχή στην κάθε λεπτομέρια

Την πρώτη γνωριμία της με τους δημοσιογράφους είχε χθες η τριμελής ομάδα που ηγείται της νεοϊδρυθείσας εταιρείας κοσμημάτων LUISANT στο press dinner  που έλαβε χώρα στο Βαρούλκο -Varoulko SeaSide restaurant στο Μικρολίμανο του Πειραιά. 

Το ζεύγος Χρύσα και Γιώργος Ξύνδας με τον συνεταίρο τους Γιώργο Κυρομίτη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των media παρουσιάζοντας τους στόχους και το όραμα τους να φέρουν στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά χειροποίητα κοσμήματα με πολύτιμους λίθους σε αποκλειστικά σχέδια. 

Το launch event της Luisant ξεκίνησε με μία ολιγόλεπτη συνέντευξη της κυρίας Σταυρούλας Κολιοπούλου  που αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία του νέου brand πολυτελών κοσμημάτων αφού υπήρξε μία εκ των ελάχιστων «καλλιτεχνών της πέτρας» στην Ελλάδα .

Η κυρία Κολιοπούλου μίλησε με αγάπη για την στενή της συνεργασία με τον αείμνηστο Ηλία Λαλαούνη ,ο όποιος της άνοιξε το δρόμο αφού συνέπραξαν σε εξαιρετικής ποιότητας κοσμήματα, εκείνος με την επιλογή των σχεδίων και εκείνη με την γλυπτική της πχ σε ορεία κρύσταλλο ,η ακόμη  και σε  εμβληματικά έργα όπως η προτομή του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Κατά την διάρκεια της  συνέντευξη της στην δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολόπουλου ,στάθηκε και σε αναμνήσεις από την συνεργασία της με  χειροποίητες δημιουργίες για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο η παλαιότερα τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ιάκωβο αλλά και την ίδια την πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ.

Η κυρία Κολιοπούλου τέλος ευχήθηκε στον ανιψιό της Γιώργο Ξύνδα έκ των συνιδρυτών της Luisant  "καλή επιτυχία",  δίνοντας στην πραγματικότητα  και «το δαχτυλίδι» για την συνέχεια της δικής της μακράς και επιτυχημένης πορείας στο Ελληνικό κόσμημα.

Όταν έλαβε το λόγο η κυρία Χρύσα Ξύνδα ,απαντώντας σε ερωτήσεις  των δημοσιογράφων είπε χαρακτηριστικά ότι σε μία λέξη συνοψίζεται η φιλοσοφία και το dna της Luisant: «είναι μοναδικά» .

Η κυρία Ξύνδα  εξήγησε ότι εκτός από τα πρώτα κομμάτια που πωλούνται στην ιστοσελίδα της Luisant  και τα οποία στηρίζονται σε αποκλειστικά σχέδια, στόχος είναι να συνδυάζονται πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες και χρυσός πάνω σε custom σχέδια.

Τα κοσμήματα της Luisant ,μιά γαλλική λέξη που σημαίνει φωτεινός και λαμπερός, μπορείτε να τα δείτε εδώ  όπως επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπάρχουσες πρώτες συλλογές. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LUISANT

Η Luisant *είναι μιά σύγχρονη Ελληνική εταιρεία διαδικτυακής πώλησης παγκοσμίως ,χειροποιήτων κοσμημάτων απο χρυσό 18Κ και 22Κ,δεμένα με διαμάντια, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους .

Daisy earings

Οι πέτρες σκαλίζονται στο χέρι με μεγάλη προσοχή στην κάθε λεπτομέρια..

Έχουμε εξασφαλίσει την κατασκευή αποκλειστικών σχεδίων μέσω μικρογλυπτικής και τα κοσμήματα κατασκευάζονται από έμπειρους κοσμηματοποιούς που διακρίθηκαν σε πολύπλοκες διεθνείς και απαιτητικές παραγγελίες για πολλά χρόνια.

 

 

Οι συλλογές μας φέρουν την υπογραφή και την μοναδικότητα της Luisant , με στόχο να ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις ενώ σέβονται την αισθητική και την παράδοση της ποιοτικής Ελληνικής αρχυροχρυσοχοΐας .

Παράλληλα συνεργαζόμαστε με ειδικούς γεμολόγους που αναγνωρίζουν και εκτιμούν σπάνιους πολύτιμους λίθους και τους οποίους είτε σκαλίζουμε κατόπιν παραγγελίας δημιουργώντας τα custom κοσμήματα που ονειρευτήκατε ή θέλετε να προσαρμόσετε στο προσωπικό σας γούστο.

Όλα μας τα κοσμήματα και οι πέτρες(loose stones) πιστοποιούνται πριν παραδοθούν στον πελάτη, ώστε να μην έχει αμφιβολία για την ποιότητα και την πραγματική αξία του τελικού προϊόντος που παραλαμβάνει με το πλέον ακριβές και αποδεκτό σύστημα αξιολόγησης.

Empress ring

Τα διαμάντια από 0.25ct και πάνω πιστοποιούνται από την GIA (Gemological Institute of America) . Το σύστημα εκτίμησης  διαμαντιών του Γεμολογικού Ινστιτούτου Αμερικής G.I.A. αξιολογεί ένα διαμάντι ως προς το βάρος, την κοπή, το χρώμα και την καθαρότητα του. Σε τελικό στάδιο , το κόσμημα αφού τελειοποιηθεί πιστοποιείται από το IGL (International Gemological Laboratory) .Αυτό το πιστοποιητικό έχει και QR code και μπορεί καποιος από το κινητό του να σκανάρει αμέσως ώστε να εξακριβώσει τα πλήρη χαρακτηριστικά του Κοσμήματος σε report που αγοράζει on line

Επίσης όλα τα διαμαντια και οι πέτρες είναι στην ανώτερη ποιότητα που μπορούν να βρεθούν τα διαμαντια μας από VVS1 και πάνω και το ίδιο και οι πέτρες μας.

Eros ring

Με πάθος αλλά και γνώση του αντικειμένου δημιουργήσαμε και ανανεώνουμε συνεχώς μία σειρά σπανιότατων άδετων λίθων loose που επίσης διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ας δούμε πως εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί τα πρώτα πολύτιμα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια τους και μενταγιόν τους :

Μeander earrings

Σκουλαρίκια με τέλεια εφαρμογή στον τρυφερό γυναικείο λωβό και έμπνευση το αρχαίο ελληνικό σύμβολο της νίκης, της ενότητας, του άπειρου και της αιώνιας ζωής. 

Angel earrings

Τα φτερά των αγγέλων.

Οι άγγελοι είναι μοναδικοί, σπάνιοι και απρόσιτοι. Έτσι και το ζευγάρι αυτών των σκουλαρικιών που έχουν 96 διαμάντια σπάνιας καθαρότητας και χρώματος.

Wave earrings

Τα σκουλαρίκια - κύμα :ένα design που παραπέμπει στον άνεμο, τη θάλασσα και το απρόβλεπτο σχήμα των κυματισμών . 

Spring earrings

Τα σκουλαρίκια της άνοιξης όπως τα φύλλα των δέντρων που αλλάζει το χρώμα τους για να αποχαιρετήσουν ένα βαρύ χειμώνα και να υποδεχτούν ένα ηλιόλουστο καλοκαίρι.

Συμβολίζουν την δύναμη να προχωράς σε κάτι καλύτερο, να περνάς μετά από δύσκολες στιγμές σε κάτι πιο όμορφο και πιο φωτεινό.

Harmony ring

Η απόλυτη αρμονία που δίνει η Αμετρίνη, σε συνδυασμό με την λάμψη της ψυχής που εκπέμπεται από τα διαμάντια που το αγκαλιάζουν. Η ιδανική επιλογή για πρόταση γάμου!

Soul ring

Οι ακανόνιστες πτυχές της ψυχής τόσο σπάνιες όσο και τα διαμάντια που λαμποκοπούν σε αυτό το δαχτυλίδι. 

Majesty ring

Μεγαλοπρεπές, σαν το όνομα του προορίζεται για εκείνη που διαθέτει κάτι μοναδικό όπως είναι ένα διαμάντι 1,5 καράτι καρφωμένο στον αέρα σφυρηλατημένο στο χέρι από τους καλύτερους τεχνίτες

Allium ring

Ένα δαχτυλίδι με έμπνευση το μωβ πανέμορφο λουλούδι άλλιον το οποίο συμβολίζει την αγάπη, την πίστη και τη βαθιά αφοσίωση, περιτριγυρισμένο από μοναδικά διαμάντια που κάνουν τα φύλλα του να λάμπουν όπως αυτό. 

Speira ring

Με αναφορά στο ιστορικό σύμβολο του Αρχαίου Ελληνισμού , απεικονίζει τον χρόνο αλλά και την Ζωτική δύναμη ,την ανάπτυξη ,τον ρυθμό της αναπνοής, την ίδια την ζωή!

Dewdrop pendant

Ένα μενταγιόν με .... «μούσα» του την δροσοσταλίδα που πέφτει απαλά στη γη έτσι και αυτό το μενταγιόν πέφτει απαλά στον πιο όμορφο λαιμό , της γυναίκας. 

La Femme Pendant

Το μενταγιόν -γυναίκα , εχει σχήμα..... θηλυκό, το χρώμα της πέτρας είναι βαθύ ροζ και βρίσκεται στην καρδιά του η μήπως προδίδει το φύλο του ;

Passionate Heart Pendant

Μενταγιόν γιά παθιασμένες καρδιές που ενώνουν την αντίθεση του χρυσού κίτρινου και λευκού γιά πάντα σφίγγοντας στην αγκαλιά τους μιά κόκκινη σπάνια πέτρα Σπεσαρτίνη Γρανάτη και Διαμάντια.

Grace pendant

Ενα μενταγιόν σε 18Κ κίτρινο  χρυσό με πανέμορφα διαμάντια και απίθανο δίχρωμο Parti Sapphire.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ ΜΑΣ

 Διαμάντια

Αν το ..... Diamonds are a girls best friend , ακούγεται 60's , παραμένει αναλλοίωτη η διαχρονική του αξία .

Η λέξη διαμάντι προέρχεται από την ελληνική λέξη αδάμας που σημαίνει αδάμαστος, ανυπότακτος και δηλώνει την σκληρότητα του υλικού. Ένα πραγματικό διαμάντι είναι ένα σύμβολο σαφήνειας, αγνότητας και ευτυχίας.

Flair ring

Ροδολίτης Γρανάτης

Ο χρωματισμός του είναι ένας συνδυασμός ροζ, κόκκινου και μοβ. Προέρχεται από την ελληνική λέξη «ρόδι»Το όνομα γρανάτης προέρχεται από τη λατινική λέξη "grantum", η οποία αποδίδεται ως «ρόδι».η pomegranate .

Ο ροδολίτης σχετίζεται με την καλοσύνη, την ανεκτικότητα και τη γενναιοδωρία. Αυτός ο πολύτιμος λίθος ενισχύει τα καλύτερα στοιχεία μας και συμβάλλει στην επιτυχία μας.

wedding ring

Αμέθυστος

Μωβ & Υπέροχος λίθος .Ένας μεγάλος αριθμός θαυματουργών ιδιοτήτων αποδίδεται στον αμέθυστο από όλους τους αρχαίους πολιτισμούς. Σύμβολο για την ουράνια κατανόηση και για τους πρωτοπόρους στη σκέψη.

Διώχνει την αρνητική ενέργεια, βοηθά στις αρμονικές σχέσεις , την διαίσθηση, την ηρεμία, την πνευματικότητα.

Flame ring

Topaz

Θα το βρούμε σε μελί, μπλε, κίτρινο, μοβ, πράσινο, καφέ, ροζ, πορτοκαλί. H χρυσωπή έχει φώσφορο που τις κάνει να λάμπουν ακόμα και στο σκοτάδι. Τα τοπάζια με κίτρινη και κονιάκ απόχρωση είναι τα πλέον δημοφιλή. Τα προτιμούσαν ιδιαίτερα οι τσάροι της Ρωσίας........ δίνει διορατικότητα και υπομονή. Eξαιρετικό για τον καθαρισμό της αύρας , Πετράδι της αγάπης και της καλής τύχης.

Parti Sapphires

Σπανιότατα πολύχρωμα ζαφείρια Το Ζαφείρι είναι ένας από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς πολύτιμους λίθους.Η λέξη Ζαφείρι προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη «Σάπφειρος», και τη σημιτική «Zafir», που σημαίνει γαλάζιο πετράδι. Eχει συνδεθεί με την πίστη και την αιώνια αγάπη εξ' ου και το συναντάμε συχνά σε δαχτυλίδια αρραβώνων. Είναι ο δεύτερος πιο σκληρός πολύτιμος λίθος μετά το διαμάντι

Meander pendant

Αμετρίνες

Ο λίθος της απόλυτης αρμονίας.

Καθαρίζει το στρες και την ένταση από το κεφάλι, ηρεμώντας τον νου . Φέρνει διαύγεια, εναρμονίζοντας την αντίληψη με τη δράση. Δραστηριοποιεί τη δημιουργικότητα και στηρίζει τον καθένα να πάρει τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του. Η αμετρίνη φτάνει στη ρίζα των πραγμάτων. Διαλύουν την αρνητικότητα από την αύρα* και τις τοξίνες από το σώμα. Είναι εξαιρετική για τον καθαρισμό του αίματος και την αναζωογόνηση– παρέχει ζωτικότητα στο σώμα, ενδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

wedding earings

Τουρμαλίνες

O θρύλος  λέει, πως  η τουρμαλίνη  έκανε το μακρύ ταξίδι  από το κέντρο της γης προς την επιφάνεια της,  συνάντησε στο δρόμο της το ουράνιο τόξο και πήρε μαζί της όλα του τα χρώματα. Δεν υπάρχει πάνω στη Γη άλλο ορυκτό πού με διαφάνεια καθαρότητα και σκληρότητα να παρουσιάζει όλους αυτούς τους χρωματισμούς και τους πανέμορφους συνδυασμούς δύο ή τριών χρωμάτων.

wedding  pendant

Τα άπειρα πρόσωπα αυτής της πέτρας έκαναν από παλιά τους ανθρώπους να πιστέψουν πως είναι μαγική. Ήταν πάνω απ' όλα η πέτρα της φιλίας και της αγάπης, η πέτρα που προστάτευε από συμφορές.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ