«Όχι σοβαροί άντρες μέχρι να γίνεις 30»: Η… συμβουλή του Τζο Μπάιντεν σε νεαρή κοπέλα - το βίντεο με την αμήχανη στιγμή

Ο Τζο Μπάιντεν έδωσε μια μάλλον ανάρμοστη «πατρική συμβουλή» σε ένα μικρό κορίτσι.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε την Παρασκευή στο Irvine της Καλιφόρνια, με τον ίδιο να ποζάρει κάποια στιγμή μαζί με μια έφηβη κοπέλα και τους φίλους της.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Μπάιντεν επισκέφθηκε το κοινοτικό κολέγιο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τις προσπάθειες της κυβέρνησής του να μειώσει τον πληθωρισμό και το κόστος των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Μέχρι εδώ καλά! Ωστόσο προς το τέλος, όταν τραβούσαν τις φωτογραφίες, είπε να δώσει και μια συβουλή για... ραντεβού. Συγκεκριμένα έσκυψε προς το νεαρό κορίτσι και ενώ την κρατούσε από τον ώμο της είπε: «τώρα ένα πολύ σημαντικό πράγμα που είπα στις κόρες και τις εγγονές μουόχι σοβαροί άντρες μέχρι να γίνεις 30!»

Φανερά αμήχανη η κοπέλα του απάντησε: «Εντάξει. Θα το έχω κατά νου».

Τη στιγμή κατέγραψε ο δημοσιογράφος Kalen D'Almeida, ο οποίος στη συνέχεια δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο ίδιος σημείωσε πώς ένας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών φάνηκε να προσπαθεί να τον εμποδίσει από το να τραβήξει το βίντεο, με την αμήχανη αυτή στιγμή. 

Πολλοί χρήστες του Twitter ένιωσαν άβολα με τη συμπεριφορά του προέδρου την Παρασκευή, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος δίνει συμβουλές για ραντεβού.

Τον περασμένο Μάρτιο είχε πει σε μαθήτριες της Τρίτης δημοτικού: «το μόνο πράγμα που θέλω να θυμάστε  κορίτσια, όχι σοβαροί τύποι μέχρι να είστε 30 χρονών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ