Story of the day: Δυο γυναίκες κατάλαβαν ότι «βγαίνουν» με τον ίδιο άντρα - Τον χώρισαν & πήγαν διακοπές μαζί (φώτο)

Μπορεί να έχασαν στην αγάπη, αλλά κέρδισαν το σημαντικότερο μια φιλία για μια ζωή 

Η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια. Δυο γυναίκες έμαθαν ότι βγαίνουν με τον ίδιο άντρα και αντί να τα βάψουν μαύρα, πήγαν μαζί διακοπές και πέρασαν υπέροχα. 

Η Faith Bistline ήταν πολύ ενθουσιασμένη για το ταξίδι των 30ων γενεθλίων της στην Κόστα Ρίκα με το αγόρι της. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες πριν μπουν στο αεροπλάνο έλαβε ένα ανησυχητικό μήνυμα στο Facebook «Είναι αυτός το αγόρι σου;», τη ρωτούσε μία χρήστης δείχνοντας μια φωτογραφία της Faith και του τότε συντρόφου της, με τον οποίο ήταν μαζί τους τελευταίους 18 μήνες. «Επειδή βγαίνει με τη φίλη μου εδώ και 10 μήνες», έγραφε ακόμη. Η Bistline βρέθηκε προ εκπλήξεως. Στη αρχή ήταν δύσπιστη και θεώρησε ότι έχει γίνει λάθος. Τράβηξε ένα screenshot του μηνύματος και το προώθησε στον φίλο της. Εκείνος το διάβασε αλλά την άφησε στο διαβάστηκε.

Λίγη ώρα μετά η Faith έλαβε ένα νέο μήνυμα. Αυτή τη φορά από την Emely Ortiz, η οποία ήταν η κοπέλα που της είχε αναφέρει η πρώτη χρήστης. Έβγαινε με το αγόρι της για σχεδόν ένα χρόνο. «Απλά θέλω να μάθω πόσο καιρό βγαίνετε. Σου ανέφερε ποτέ ότι είμαι μαζί του ή δεν είχες ιδέα;», τη ρωτούσε η 22χρονη. Η Bistline απάντησε ότι δεν είχε ιδέα πως βγαίνει και με κάποια άλλη: «Δεν είχα ιδέα. Αυτό με τρομάζει κάπως. Βγαίνουμε σχεδόν ενάμιση χρόνο. Προσπαθώ να του δώσω την ευκαιρία να μου εξηγήσει αλλά δεν μου απαντά αυτή τη στιγμή». Όπως γράφει η Washington Post, οι δύο γυναίκες συνέχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα και επιβεβαίωσαν ότι όντως επρόκειτο για τον ίδιο άντρα

Η Faith ξεκίνησε να βγαίνει μαζί του τον Απρίλιο του 2021, αφού τον γνώρισε μέσω κοινής παρέας, και η Emely τον γνώρισε στην κλινική όπου εργάζεται εκείνη ως βοηθός ιατρού, ενώ εκείνος έκανε την ειδικότητά του, τον Οκτώβριο του 2021. Οι δύο γυναίκες συζήτησαν ακόμη και για το πού τοποθετούσαν τις οδοντόβουρτσές τους όταν έμεναν στο σπίτι του στο Λας Βέγκας, ακόμα και για την γκρι ρόμπα που φορούσε. Κάποια στιγμή ο άντρας αποφάσισε να απαντήσει στα μηνύματα αλλά δεν φάνηκε πρόθυμος να δώσει λεπτομέρειες για το είχε συμβεί. Αρκέστηκε σε ένα «υποθέτω ότι πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις» και πρόσθεσε emoji που γελούν.

Η Emely, από την μεριά της, του την έστησε έξω από το σπίτι και όταν του ζήτησε εξηγήσεις εκείνος έκανε ότι δεν είχε ιδέα. «Για ποιο πράγμα μιλάς; Είσαι τρελή;», τη ρώτησε και όταν του έδειξε τα μηνύματα αποκρίθηκε «Ω, ναι. Δεν έπρεπε ποτέ να το αφήσω να ξεφύγει από τον έλεγχο». Οι δύο κοπέλες φυσικά τον χώρισαν. Η Faith όμως θυμήθηκε τις διακοπές στην Κόστα Ρίκα. Είχε πληρώσει ήδη και δεν ήθελε να το χάσει. Έτσι, πρότεινε στην Emely να κάνουν μαζί το ταξίδι. «Αν θέλεις μπορούμε να πάμε μαζί στην Κόστα Ρίκα. Προτιμώ να πάω μαζί σου παρά με εκείνον», της είπε «Φυσικά, χρειαζόμαστε διακοπές μετά από αυτό», της απάντησε η δεύτερη.

Έτσι, στις 16 Σεπτεμβρίου οι δυο τους επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για την Κόστα Ρίκα. Οι δύο γυναίκες πέρασαν μαζί τέσσερις ημέρες εξερευνώντας τη ζούγκλα και τους καταρράκτες, ενώ έγιναν και φίλες. «Περάσαμε υπέροχα και μπορέσαμε να βοηθήσουμε η μία την άλλη να επεξεργαστεί αυτό που μόλις μας είχε συμβεί… Σ’ αγαπώ Emely. Σ’ ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες και ταξίδεψες μαζί μου», ανέφερε η Faith 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ