Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Amal Clooney στο πλευρό του George - αιθέρια τουαλέτα και διαμαντένια σκουλαρίκια (φωτό & βίντεο)

Στο ετήσιο gala του Μουσείου της Ακαδημίας

Ο George και η Amal Clooney παρευρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο ετήσιο gala του Μουσείου της Ακαδημίας, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άνζτελες.

Η 44χρονη Βρετανίδα δικηγόρος (Λιβανέζικης καταγωγής) με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο, για ακόμα μια φορά κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, με την στυλιστική της επιλογή.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδικότερα η σύζυγος του 61χρονου σταρ του Χόλιγουντ και μητέρα των δίδυμνω παιδιών τους (Alexander και Ella, 5 ετών) επέλεξε μία αιθέρια σπράπλες τουαλέτα, από μετάξι και τούλι, σε ανοιχτό πράσινο τόνο.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το εντυπωσιακό look ολοκλρηώθηκε με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα αντίστοιχο βραχιόλι και ένα metallic clutch, στο οποίο αντανακλούσαν τα χρώματα φορέματός της.

Σύμφωνα με την Vogue το φουστάνι της Amal είναι μια δημιουργία του σχεδιαστή Daniel Del Core, από την resort συλλογή 2023 του ομώνυμου brand, το οποίο έχει γίνει πλέον ένα από τα αγαπημένα των διασημοτήτων.

Το λαμπερό ζεύγος πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τον George Clooney να λέει κάποια στιγμή για την γυναίκα του «φαίνεται τόσο όμορφη». O ηθοποιός ήταν ντυμένος με ένα μαύρο σμόκιν, γιλέκο, παπιγιόν και λευκό πουκάμισο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ