1.000 αρκουδάκια για την βασίλισσα Ελισάβετ, τα άφησαν οι πολίτες - τώρα δωρίζονται όλα (φωτό)

Τα περισσότερα από αυτά είναι με την μορφή του Πάντινγκτον

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δωρίζει τα πάνω από χίλια λούτρινα αρκουδάκια που άφησαν οι πολίτες, ως φόρο τιμής στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β.

Τα περισσότερα από αυτά είναι με την μορφή του Πάντινγκτον. Άλλωστε υπενθυμίζεται ότι η μονάρχης, η οποία έφυγε από την ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, είχε πρωταγωνιστήσει - με αφορμή τον εορτασμό των 70 της χρόνων στον θρόνο - σε ένα μικρό χιουμοριστικό βίντεο, μαζί με τον δημοφιλή ήρωα των παραμυθιών.

Με το κόκκινο καπέλο και το μπλε παλτό του, ο αρκούδος Πάντινγκτον είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της βρετανικής παιδικής λογοτεχνίας από τη δεκαετία του 1950.

Όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα αρκουδάκια, τα οποία άφησαν οι πολίτες έξω από τις κατοικίες της βρετανικής οικογένειας, συγκεντρώθηκαν και θα παραδοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Barnardo’s, του οποίου η Ελισάβετ  ήταν ευεργέτιδα επί περίπου τρεις δεκαετίες.

«Υποσχόμαστε να φροντίσουμε αυτά τα αρκουδάκια που θα αγαπηθούν πολύ και θα χαρίσουν χαρά στα παιδιά που υποστηρίζουμε», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του ιδρύματος Barnardo’s Λιν Πέρι.

Στα social media της οικογένειας δημοσιεύτηκε παράλληλα μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την βασιλική σύζυγο Καμίλα να ποζάρει μαζί με τα αρκουδάκια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ