Απλά υπέροχη: Η Kaia Gerber με δαμασκηνί, μάξι φούστα & διάφανο κορμάκι- Ολόιδια η μαμά της Cindy Crawford στα 90ς (φωτό)

Το beaty look και το απίθανο outfit

Το ότι η Kaia Gerber μοιάζει απίστευτα στην μητέρα της Cindy Crawford είναι κάτι γνωστό, ωστόσο μερικές φορές η ομοιότητα είναι τόσο εντυπωσιακή που μας αφήνει πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.

Η εμφάνισή της στο χθεσινό gala του Μουσείου της  Ακαδημίας, στο Λος Άντζελες, ήταν μία από αυτές τις στιγμές, αφού το 21χρονο μοντέλο θύμιζε πάρα πολύ το supermodel, ειδικά όταν  η τελευταία μεσουρανούσε στις πασαρέλες των 90ς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALAÏA (@maisonalaia)

 

H Kaia φόρεσε μια δημιουργία από την Alaïa και συγκεκριμένα μια μάξι ντραπέ φούστα σε δαμασκηνί χρώμα συνδυασμένη με ένα διάφανο, ζιβάγκο κορμάκι με μακριά μανίκια. 

Ρετρό ήταν και το μαγικιάζ της, με τον make-up artist του Valentino, Raoúl Alejandre να δίνει έμφαση στο βλέμμα και να αφήνei «γυμνά» τα χείλη με απαλό, καφετί κραγιόν - ένα look σήμα κατατεθέν της Crawford.

 

 

Όπως σημειώνει το Harpers Bazaar ήταν μια πιο φρέσκια ματιά στο beauty look των 90ς και αναμένεται να δούμε ανάλογα μακιγιάζ αυτή την σεζόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ